Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2021 @[email protected] Tęczę lubię, gdy po deszczu mostem się na niebie ścieli a na dżender nie mam parcia inni już nim zawładnęli. Wszędzie dobrze jednak w domu tu na ziemi moje życie a w kosmosie niechaj inni żyją choćby w dobrobycie. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 2
[email protected] Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Te kolory i nadzieja, że nasz Bóg wszystko poskleja. Tośmy sobie pogadali, dziadki co w uczuciach stali. Wszystkiego dobrego Henryku. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @[email protected] Już w przyszłości niedalekiej zawładniemy planetami wtedy, jako nestor rodu tam wyruszę z Jakowcami. Serdeczna pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 1
[email protected] Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Może trzeba jakichś Kotów, co pomogą przeżyć chwile, tylko nie stać mnie na bilet, więc Henryku mnie nie strofuj. Pozdrawiam i zdrowia życzę... może nasze prawnuki!? 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @[email protected] Odłóż dziennie, chociaż zeta oraz przyjmij moją radę w celu tym kup tuzin skarpet lub przepastną spraw szufladę może wtedy nasze wnuki gdy dołożą coś od siebie sprawią to, że nasze rody mogą spotkać się na niebie. Serdeczna pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 1
[email protected] Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Bo w szufladach tylko wiersze, już gnuśnieją od stu latek, może wezmę jakąś flachę? One zawsze u mnie pierwsze. A na wnuki bym nie liczył, inne dzieci, inne czasy. Każdy młody wiesz że łasy przędą swoje własne nici. Miłego weekendu. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @[email protected] Zdaję się na pastwę losu cóż innego mi zostaje po co zaraz mknąć na księżyc gdy na ziemi piękne kraje. Właśnie jutro z rana jadę na weekend na RODOS. Wzajemnie miłego wypoczynku. Pozdrowienia dla pradziadka Henia :) 1
[email protected] Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Dłuższa droga niż ten weekend, lepiej w ogród na ogórki, bo na pewno już Ci zżółkły, i opisze Cię Der Spigel. Polskie morze to jest urlop, a nie leniom, robić euro. Płacić musisz wnet oburącz, a za ile, sprawą wtórną. Miłego wieczoru pradziadku. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @[email protected] Nie wyjeżdżam za granicę RODOS szyfrem zapisane już wyjaśniam o co chodzi jak na tacy masz podane. nie ogórki mi dziś w głowie ani grządki lecz rabatki bo ja wolę sączyć piwko i podziwiać piękne kwiatki. Rodzinny Ogród Działkowy otoczony siatką. Pozdrowienia dla pradziadka Henia :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @valeria Nie zaprzeczę, mam lornetkę i gdy tylko się pojawi to przykładam ją do oczu przez nią śledzę lot żurawi. Pozdrowienia dla pradziadka Henia :)
[email protected] Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Hurrra zgadłem, medal proszę, a najlepiej pozłacany, już tam lecę do altany, zgrzewkę wezmę - Boże rany! Ogrodowe skróty mamy, od dziś cieszmy się RODOSEM. Jeszcze trochę jajko zniosę, albo dobrze się dziś schlamy. Pozdrowienia ze swojskiego Rodosu. 1
violetta Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2021 @Henryk_Jakowiec ładne pośladeczki się poklepuje;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @[email protected] Ja, co tydzień na RODOSIE czy o zmierzchu czy o rosie pijam piwo pod szaszłyka a w tle dźwięczy mi muzyka. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 1
[email protected] Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Henryk_Jakowiec O półdupku zapomniałem, chociaż trochę poklepałem. Wolę RODOS bo tam dziki, dziś zrobiły fiki-miki. Zryły prawie całą wyspę, przejdzie jak się tylko wyśpię. Gmina płotu nie da stawiać, chyba im tam puszczę pawia. Trzymaj się Heniek, bo dzisiaj szlag mnie trafił. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @[email protected] Znam ten ból do szpiku kości więc my ludzie zwykli, prości dajmy najpierw w dupsko dzikom a następnie urzędnikom. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) W naszym ROD co roku buszują dziki. W tym roku mają uszczelniać ogrodzenie. 1
[email protected] Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Zrobić jak szanowni Niemcy i ustrzelić osiemset baniek, tylko w kraju będzie zamieć, od wystrzałów w uszach dźwięczy. To pragmatyzm większe dobro, nie obrona niszczycieli, dzik i tak się prędko cieli, flintę dać niech strzela Ziobro. Najlepsze są proste rozwiązania, Niemcy mają doświadczenie w zabijaniu. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2021 @[email protected] Nam też strzelać nie nowina na sylwestra lecz z szampana tym sposobem dzik jest cały i wyrasta na kabana. Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :)) 1
[email protected] Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @Henryk_Jakowiec Polak owszem w gębie mocny, strzela tylko gdzieś w klozecie, gdy połowę pola zmiecie, z waty nie urosną bochny. Ale nic to... zobaczycie jak na stole będzie pusto. Oj ten Gego to miał słuszność głodny będziesz zaś o świcie. Miłego pobytu na RODOS, to chyba zbiory?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2021 @[email protected] Zbiory owszem mam na Rodos ale to są zbiory kluczy bo Szpicbródka znany kasiarz mnie swojego fachu uczy. Postęp jest, lecz nadal mały bo na razie to potrafię nie w pancernej a w drewnianej rozpruć zamek w starej szafie. Pozdrawiam :))) HJ 1
Rekomendowane odpowiedzi