Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija tak wracałaś?
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis nie, nogi mam dłuższe i nie takie grube w kostkach, fuj to zdjęcie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija to okładka płyty zespołu jazz-rockowego, w którym na perkusji grał phil collins...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis Phila lubię i tą jego najmłodszą córkę, jest śliczną aktorką
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija ale, że grał na perkusji w jazzującym zespole?
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis Nie, no Włodek ja nie mam tak wszechstronnej wiedzy o muzykach, dlatego się z Tobą koleguje, bo jesteś skarbnicą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) @Somalija jaką tam skarbnicą, to ty wiesz wszystko o roślinach etc... ja z trudem odróżniam gerbery od goździków... Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis po co Ci to wiedzieć, wejdź do kwiaciarni i kup sobie coś co Ci się spodoba, będziesz mógł się opiekować rośliną, rośliny to najlepsi przyjaciele i najlepsi słuchacze w rozmowie, nigdy Cię nie skrytykują, nie poniżą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dobrej nocy .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija mam już jakiś kwiatek doniczkowy, ale nie wiem jak się nazywa... mama wiedziała...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis @Arsis jak wygląda, zrób zdjęcie telefonem i wyślij mi zaraz Ci powiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie spuszczaj go z oka skoro mama go lubiła...
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija taki krzakowaty w donicy z niewielkimi, zielonymi listkami...
Somalija Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Arsis doskonały opis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to fikus Benjamin. Oj, na pewno potrzebuje przesadzenia i kąpieli po prysznicem, gdybym była w okolicy to poradziłabym dokładniej . Pilnuj go, podlewaj przynajmniej raz w tygodniu.
Arsis Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Somalija fikus benjamin, powiadasz?
Somalija Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Arsis no, takim opisem to nieźle nadwyrężasz moją inteligencję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @Somalija żem taki głupi? może i tak, żaden ze mnie einstein...
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jesteś Einstein w swojej dziedzinie, nie w opisie roślin. Czy jeśli zerwiesz listek z tej rośliny, to wycieka biały sok, duża kropla ?
Arsis Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Somalija nie próbowałem... ale chyba nie... nie będę rwał listków...
Somalija Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @Arsis jeśli zrobisz zdjęcie z telefonu to pokaż mi na priv, a powiem co to jest; jeśli nie, to dbaj pięknie o nią, ona też pamięta Twoją mamę. Rośliny pomagają przetrwać żałobę, niosą ulgę większą niż tysiąc słów ludzkich, pokazują jak trwać mimo wszystko... Dobrego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi