Arsis Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Widzę twarze… ― wciąż te same, smutne oblicza… Rozpływają się jak mgielne omamy… Kłębią się ― i snują… Spada na moje źrenice gwiezdny pył… Okrywa chłodem nocna otchłań, bezkres przeszłego czasu… … obrysowuję dłonią kontury słoi na gładkich powierzchniach zniszczonych mebli… Odpryski forniru… … wyszczerbione krawędzie… Nasłuchuję… Słyszę głos… … szept… Wiem, że płakałaś… … dotyka mnie to za każdym razem… Na schodach ― ciężkie ― stąpania… Wyglądam… … blada dłoń ściskająca drewnianą poręcz ― zwiastuje nadchodzącą śmierć… Odwiedzasz mnie z melancholią spojrzenia, z bolącym sercem… … przytulasz do lodowatej piersi… ― niewzruszonej, jakby od wieków… ― całkowicie martwej… Nie musisz mówić, bowiem ― widzę, czuję… … całą twoją matczyną czułość, matczyne serce… Z moich oczu skapują ― kryształowe krople drgających gwiazd… (Włodzimierz Zastawniak, 2021-08-25) 3
Somalija Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) @Arsis nie bój się tęsknić, masz do tego ludzkie prawo... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dobrego wieczoru, a właściwie nocy . Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis wszystko będzie dobrze, zobaczysz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija posłuchaj sobie...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis dlaczego nie śpisz ? @Arsis Dziękuję za nutki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis nie odpowiedziałeś na pytanie, nocka w pracy, czy niepotrzebnie siedzisz i zatruwasz się nocą ? @Arsis za nutki oczywiście Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , podziękowania, rozpieszczasz mnie.
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija a ty nie siedzisz? hę?
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis Ja, byłam na imprezie i troszkę zabalowałyśmy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija aaa, to zmienia całkowicie postać rzeczy... i jak rozumiem mleczka tam nie piłaś...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis nigdy nie popijaj wódki szampanem, zawsze trzeba mieć bezprocentową popitkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija zadziwię cię, aga, nie pijam alkoholu (tego mocnego)... lubię ciemne, butelkowane piwo...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , znam wielu mężczyzn, którzy ostrożnie a kobiety na full .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) @Somalija co nie oznacza, że jestem święty, zapewniam cię, że nie jestem święty... ale myślę ,że ty też nie jesteś święta, oj, nie jesteś... Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis jestem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , bylam na imprezie firmowej i straciłam czujność, jedna wymyśliła żeby otworzyć szampany, to nie moja wina, że zawsze jestem tam gdzie afera .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) @Somalija ale wróciłaś o własnych siłach do domu, czy cię nieśli jak kusego w ranczu, czyli jak kloc drewna, tudzież bezwładny worek kartofli?? Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis oszalałeś, wróciłam na szpilkach tak jak wyszłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Somalija samotna kobieta po nocy, w szpilkach...
Somalija Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @Arsis osz Ty Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Rekomendowane odpowiedzi