Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Gdy emocje już opadną :) 1 miejsce w Rankingu dziękuję/ podziękowanie, przedmowa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałam wyrazić to co czułam, jak dowiedziałam się że zdobyłam pierwsze miejsce w Rankingu, ja tylko wstawiałam regularnie wiersze nawet nie wiedziałam co to Ranking dopóki, nie wygrałam i koleżanka mi wytłumaczyła co to jest:) Jestem bardzo mile zaskoczona dziękuję to za mało to podzielę się z Wami tutaj moją radością, dodam ze kilka dni temu zalogowałam się na pewne forum nie podam nazwy bo nie wypada ale to co doświadczyłam że nie umiem pisać i takie tam, ocenił mnie po jednym wysłanym wierszu to było moim zdaniem nie fer wobec mnie ale cóż pozostało mi odejść bo dzięki Wam wiem że już dużo umiem a on widocznie boi się zagrożenia, moim zdaniem wybierał wiersze na podstawie kogo lubił bo nie uważam żebym nie umiała pisać wy dodaliście mi wiary w siebie dziękuję za serduszka punkty reputacji i za wygraną to bardzo dla mnie ważne. A najśmieszniejsze jest to ze wstawiałam wiersze od tak po prostu i sobie głośno myślałam i tak nic się tu nie wydarzy, myliłam się. Jesteście kochani że mnie doceniacie jednak tu zostaję tu jest moje miejsce w pisaniu i jeszcze  udzielam się na kilku grupach bo dzięki Waszej wiary we mnie uwierzyłam w swoją moc i swój świat Poezji czuję się bardzo szczęślliwa i postanowiłam do Was kilka słów napisać.

Edytowane przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji)

• Iwa-Iwa zmienił(a) tytuł na Gdy emocje już opadną :) 1 miejsce w Rankingu dziękuję/ podziękowanie, przedmowa :)

@Iwa-Iwa

Odbiegnę dzisiaj od mojego stylu czyli rymowanki.

Bardzo się cieszę ze zdobycia przez Ciebie pierwszego miejsca w danym dniu w rankingu.

Twoja radość jest jak najbardziej uzasadniona. Wielu z tu piszących, którzy takie miejsca zajmują często

nie jest w stanie emocjonalnie tego podkreślić. Dla nich ten kolejny raz to nic nowego. Spojrzą o ile spojrzą na to chłodnym okiem i kwita. Twoje pierwsze miejsce zdobyte po raz pierwszy to dla Ciebie wielka niespodzianka i przeżyte chwile radości. Ciesz się tym dalej.

Ktoś źle ocenia Twoją twórczość bo ma do tego prawo. Ty nie musisz się tym przejmować. Każdy ma swój styl pisania i komentowania twórczości innych. Trzymaj się swojego.

Pisz dalej i patrz na swoje pisanie pozytywnie. Na tym portalu masz wśród nas wielu przyjaciół. Jestem jednym z nich.

Serdeczne pozdrowienia od pradziadka Henia :))