Pan Ropuch Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) z mlekiem matki ssałem ten najpierwszy trzeba mieć poglądy w życiu inaczej jak mamałyga czy doplerowski pomiot toczysz się albo jesteś przetaczany później na kolanie spisany jestem tak kurewsko wolny nie wiedząc czemu w kontekście tejże wolności myślę o takich duperelach że aż mi wstyd stałem się bezwolnie za wolnym w słowie myśli geście dopóki jestem a gdyby tak uwolnić wolność od i do reszty demonem prędkości można się stać wreszcie-nareszcie każdy kolejny wynika z dwóch pierwszych bilans się ich zgadza reasumując mam tyle samo praw odebrano-zabranych ile sam jestem w stanie sobie nadać no i te pieprzone awatary wstążki marsze całowanki ze sceny i sukienki zamiast manifestować co ci wolno czy nie lepiej zamanifestować dobro Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 1
GrumpyElf Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @Pan Ropuch Tytuł zapowiadał nasycone kwasy tłuszczowe i tak jest; łącznie z pochodnymi toksynami. Lubię Twoje esencjonalne rozważania ubrane w absurdalne skojarzenia i introspekcję. Serce za to i co najmniej drugie za puentę <3
Rekomendowane odpowiedzi