Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) wiesz że tak już mam nie istnieje bo ty nim byłeś dzień i noc grzejąc do kości w kamiennych komórkach uwięzione pocałunki wrzeszczą możliwy przed cierniowymi koronami powiek nie mój utleniona na pastwie własnych dłoni stygnę żeby choć w ten mrok rzedniał nie czuję zmęczenia za mocno jestem tobą Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
violetta Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 ciekawy, inne spotrzeżenia 1
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) @Arsis Cześć, widzę że rozkwitasz, cieszę się bardzo, nawet bardzo, bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Somalija tak sobie pozwoliłem... jestem w nastroju mocno melancholijnym...
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) @Arsis Dziękuję serdecznie, jutro posłucham, bo rano mam egzamin i muszę być skupiona, a sam wiesz jaka jestem emocjonalna Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i łatworozpraszalna . Nie smuć się, to nic nie da. Uśmiechnij się do siebie do środka i pomyśl jaki jesteś szczęściarz, tyle w życiu widziałeś, i że mądry jesteś i wrażliwy, to nie jest łatwo pogodzić. I jeszcze jedno idź spać wcześniej mózg , reaguje na światło słoneczne, nie ma lepszego lekarstwa niż normalny nocny sen. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Somalija co ja tam widziałem??? chciałbym się wybrać w podróż koleją transsyberyjską... od sankt petersburga do władywostoku, oczywiście z przystankami pomiędzy, to jakiś tydzień jazdy...
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Arsis wiem, znam to marzenie. Czytałam kiedyś o ludziach sypiących podkłady pod tory transyberiki, tragedia. Ale, rozumiem ciągniesz na wschód, jak ja na północ. Genów nie przeskoczysz. W życiu nie jesteśmy sami, wielu nam towarzyszy, umarli są podobnie skuteczni, jak żywi. Targają nami, jak chcą. Spróbuj iść spać wcześniej i wstać wcześniej, spróbuj się dopasować do świata, bo świat się nigdy nie nagnie. Kiedyś nie spałam 11 miesięcy, bo cierpiałam, ale odzyskałam równowagę, bo bardzo tego chciałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2021 @Arsis ooo, dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Otwórz okna, niech ona sobie odleci, ta niechciana melancholia. Wszystko cierpi, to część istnienia, tylko nie trzeba się na tym skupiać. Pomyśl o pysznej kawie lub o czymś co sprawia radość. Rano popatrz na ludzi, każdy na za swoje, nie tylko Ty. Spróbuj się uśmiechnąć .
Somalija Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) @Michał_78 Hej zauważyłam, że się często u mnie pojawiasz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję . Emocje trzeba jakoś okiełznać... wiersze są do tego idealne .Pozdrawiam . Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2021 @Dag to wiersz miłosny, ma swoje prawa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . On odszedł, ona jeszcze jest bardzo blisko niego. Chciałaby się już zmęczyć, bo widzi, że nie ma powrótu, ale nie potrafi... Dziękuję za słowa .
Somalija Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Somalija Bardzo dziękuję za muzykę, wysłuchałam wszystkie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Czy nie jesteś ciekawy, czy zdałam egzamin i z jakim wynikiem ? .
Somalija Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Arsis @Arsis nie jesteś ciekawy ?
Arsis Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Somalija a, to do mnie było? to jestem ciekawy... zdradź sekret...
Somalija Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Arsis mam nadzieję, że nie wątpisz w moją inteligencję i logiczne myślenie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Zrobiłam ponad 86% testu i zdałam, jednym punktem się przebiłam .
Arsis Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Somalija gratuluję... zdolna dziewczyna z ciebie... łap torcik wedlowski...
Somalija Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję . Torcik wedlowski , nie odmówię, pycha, mniam, dziękuję .
Rekomendowane odpowiedzi