Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

ari ari ant

Rekomendowane odpowiedzi

@Arsis Dziękuję serdecznie, jutro posłucham, bo rano mam egzamin i muszę być skupiona, a sam wiesz jaka jestem emocjonalna

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

i łatworozpraszalna .

Nie smuć się, to nic nie da. Uśmiechnij się do siebie do środka i pomyśl jaki jesteś szczęściarz, tyle w życiu widziałeś, i że mądry  jesteś i wrażliwy, to nie jest łatwo pogodzić. I jeszcze jedno idź spać wcześniej mózg , reaguje na światło słoneczne, nie ma lepszego lekarstwa niż normalny nocny sen. 

Edytowane przez Somalija (wyświetl historię edycji)

@Arsis wiem, znam to marzenie. Czytałam kiedyś o ludziach sypiących podkłady pod tory transyberiki, tragedia. Ale, rozumiem ciągniesz na wschód, jak ja na północ. Genów nie przeskoczysz. W życiu nie jesteśmy sami, wielu nam towarzyszy, umarli są podobnie skuteczni, jak żywi. Targają nami, jak chcą.

Spróbuj iść spać wcześniej i wstać wcześniej, spróbuj się dopasować do świata, bo świat się  nigdy nie nagnie. Kiedyś nie spałam 11 miesięcy, bo cierpiałam, ale  odzyskałam równowagę, bo bardzo tego chciałam

.

@Arsis ooo, dziękuję

Otwórz okna, niech ona sobie odleci, ta  niechciana melancholia. Wszystko cierpi, to część istnienia, tylko nie trzeba się na tym skupiać. Pomyśl o pysznej kawie lub o czymś co sprawia radość. Rano popatrz na ludzi, każdy na za swoje, nie tylko Ty. Spróbuj się uśmiechnąć .