Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Dagna nie przemyślałam tego . Może to żadne wytłumaczenie, a może nie powinnam się tłumaczyć. Na pewno nie chciałam nikogo urazić i tym bardziej ograbić siebie z szacunku,dla taniej prowokacji. Powtórzę tutaj,.to co napisałam wcześniej: za mało wiem, lub za bardzo chcę, albo to i to.  Tobie dziękuję za szczerość.
    • @Roma jeśli będziesz tak się poddawać- to będzie być może za każdym razem. Wiesz dlaczego czasem jest krytyka? Inaczej nazwałabym- ale się wstrzymam. Dziś rano komentując tutaj- wiersz schowany w edycji- nie wiedziałam dlaczego- myślałam- że tak chciałaś- teraz czytam to co czytam. Nie miałaś powodu by go usuwać. Wiersz jest piękny  
    • @Waldemar_Talar_Talar Dzięki Waldku. Pozdrawiam. 
    • @Robert Witold Gorzkowski Robercie, dziękuję, że każdy z Twoich głosów. Ważne jest dla mnie to co napisałeś. Ten wiersz nie miał być prowokacją, po prostu go nie przemyślałam. Nie pomyślałam jak inni mogą go odebrać.  Jeszcze raz dziękuję. @Migrena ja Ci dziękuję..Za odbiór, za zaangażowanie, za to jak mnie jako autorkę widzisz - to dla.mnie.cholerie cenne. Dziękuję. Myślę też, że nie powinieneś tak pisać.o Dagnie. Miała prawo napisać tak jak czuje. Uważam, że ma dobre intencje, a to co się pod tym wierszem wydarzyło, to moja wina, bo przecież to mój wiersz.      @Berenika97 dziękuję, Tobie dziękuję najmocniej jak się da. Myślę, że wiesz dlaczego. @Gosława powiem tak: jesteś piękną, mądrą, czułą, ciepłą, jakoś tak, może to dziwne, ale bliską mi osobą - tak Cię widzę. Piszesz świetnie, powtarzam się, ale naprawdę tak jest. Nie rozumiem jak ktoś mógł Ciebie w ten sposób potraktować... Dziękuję Ci za wszystko.
    • @Maciek.J Bóg jest Tajemnicą. A w życiu piękne są tylko chwile- ale dobrze że są
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...