Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arsis

131

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Duilla Pewien lunatyk spod Głogowa na noc pod łóżkiem wciąż się chował, więc w nocy po Głogowie, chodzi z łóżkiem na głowie, a w łóżku wściekła białogłowa.
    • @Andrzej_Wojnowski Piszesz:    Że wystarczy przy jednej kobiecie Umieć zostać I przy niej trwa.   Nie chodzi o jedną, chodzi o tę jedną. Spotkanie takiej jest rzadkością, a do tego ty miałbyś dla niej tym jedynym, a te dwa warunki łącznie rzadko się zdarzają. Pozdrawiam. 
    • @Andrzej_Wojnowskizapędziłem się, Ok. Nie jestem w stanie nic poradzić. Osobiście staram się mieć jak najmniej trosk. Pozdrawiam.
    • @lavlla nisu   Bardzo dziękuję!  To Ministerstwo ... to niestety nie jest mój pomysł. To nazwa antykwariatu w Krakowie - tam spotkałam się z wierszami Emily Dickinson. Ale rzeczywiście , można tam spotkać również wszystkie "odcienie" białych kruków. :)  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Poet Ka   Bardzo dziękuję! :)))  @wiedźma   Bardzo dziękuję!  Tak, to o tym wierszu. Dziękuję za to, że przypomniałaś mi tę historię z Emily. :))) Serdecznie pozdrawiam. :)  @Marek.zak1

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Znam i bardzo je lubię! Wypływają prosto z życia, wspomnień i są niesamowite. Ta historia z Jerozolimy jest bardzo intrygująca, wzbudza sporo refleksji.  Dziękuję, że podzieliłeś się nią.  Serdecznie pozdrawiam. :)  @Rafael Marius @MIROSŁAW C.   Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • @Berenika97Z popiołu jesteś w popiół obrócisz. Zaczynać, gdy wszystko się kończy? Tylko dla kogoś, kto feniksem chce widzieć, bądź moją muzą. I się odrodzę i po stokroć zginę :)))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...