Somalija Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) żeby tylko cię wyśnić błądząc pograniczem roztkliwionych zmysłów pragnąć nie wynurzać się łatwy koniec przyśpieszone dni wietrzne godziny białe paprocie ale tęsknota zapada się w twarz coś mi wlazło w lokalizacji odruchów głębokich straszy nocówki wartościuje w dół pusty stan nie osiadam Edytowane 13 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija panie janie, panie janie, niech pan wstanie...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis Dziękuję za odwiedziny Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis Dzień dobry Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , co porabiasz, bo ja nic, odpoczywam...
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija dumam, czytam na raty powieść... i zaraz pójdę sobie coś kupić, zrobię sobie być może jakiś obiad...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale luzik. Ja biegałam pół dnia, aż osłabłam. A obiad dziś kompletnie mi się nie udał. Chciałam zrobić makaron z musem jabłko-agrest, ale nie wiem co mnie podkusiło, że dodałam 2 brzoskwinie i smakowało paskudnie. Zaczęłam to ratować wiśniami Dodałam wiśni, garść i zrobiło się jeszcze gorsze , .
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija ojej, to źle, ze osłabłaś, uważaj na siebie i nie biegaj tak w burzowy, duszny skwar... ja skonsumowałem jakiś taki gotowy obiad, filety z kurczaka, ziemniaki i marchew, nawet było ok... masz gryza...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dostałam tu kiedyś pogróżki i niemiłe słowa, ale obiadu nigdy . Dziękuję
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija pogróżki? co za pogróżki? niemiłe słowa? od kogo?
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis Przecież nie będziemy obgadywać naszych forowiczów Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Muszę poprawić ten wiersz, bo mi się kompletnie nie udał .
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija e tam, zaraz nie udał... łap arbuza...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis poprawiłam go Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , już chyba lepiej brzmi .
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija lepiej brzmi chrząszcz w trzcinie...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) @Arsis @Arsis chrząszcz to na pewno Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , domyśliłam tytuł . Edytowane 13 Lipca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija wróciła teresa i wygrzewa w świetle żarówki puszysty odwłok...
Somalija Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Arsis może miała tylko ochotę wyjść na jedną noc... Puszysty odwłok, to może z niedźwiedziówek z rodziny mrocznikowatych. Mnie kiedyś owiedziła taka piękna Szewnica miętowka.
Arsis Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 @Somalija nie wiem, nie znam się, ale pamiętam jak nawiedził mnie późnym wieczorem nietoperz, gacek wielkouch, bądź mroczek późny... latało to jak opętane, pacnął łbem o żyrandol i stracił na chwilę przytomność... ale odzyskał ją i odleciał w siną dal... 1
Rekomendowane odpowiedzi