Maciek.J Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) dziś pierwszy w historii komercyjny lot w kosmos… Może poleciałbym jak pan Branson rakietą zobaczyć kosmos całkiem z bardzo bliska ale jestem tylko ubogim i skromnym poetą chleb tylko dla mnie a dla cesarzy igrzyska Tyle katastrof i wypadków dokoła codziennie ludzie giną i padają w pandemiach niczym muchy o wojnach powtarza się wszędzie i niezmiennie politycy w swoich grach wykonują kolejne ruchy Może poleciałbym nawet gdybym miał miliardy piosenkę Tewje mleczarza sobie też zanucę ale ja nie chcę mieć do super bogaczy pogardy tylko kto mi zapewni że z tej podróży wrócę ? Nie jest mi przykro, że nie ma takich wycieczek nie zazdrościłem nigdy krezusom złotego tronu spokojnie sobie pracuję i czekam na… piąteczek bo wtedy popatrzę na księżyc sobie … z balkonu Edytowane 11 Lipca 2021 przez Maciej_Jackiewicz (wyświetl historię edycji) 3
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 No, ale z tymi "pandemiami", to troszeczkę chyba jednak przesadziłeś :))). Jedną tylko ostatnio ogłoszono, moim zdaniem... Pozdrawiam
Antosiek Szyszka Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znam tej piosenki :( poproszę o link
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno ją znasz. Pozwolę sobie wyręczyć Autora :)
Maciek.J Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 tak Sylwku to ta piosenka ;-) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi