Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• A mnie nie trzeba zachęcać do spacerów. Ostro zasuwam już na ranczo, przekopuję ziemię pod uprawy itp itd. Pozdro.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pozyskiwania drewna dokonuje się przeważnie zimą, kiedy drzewa są uśpione, więc to nie niespodzianka, że akurat teraz w lasach można spotkać świeżo wyrąbane polany. Bardzo dziękuję. Również pozdrawiam.       Myślę, że nie można się tego domyślić z tekstu, to tylko mój odautorski komentarz.  Z niektórymi krewnymi nie widziałem się ponad dwadzieścia lat. Pomimo pogrzebu, to było w pewnym sensie ciekawe doświadczenie. Nie wspominając już o ich dzieciach i wnukach. Chociaż my byliśmy dosyć blisko, doszliśmy to tego, że trzecie pokolenie już się ogóle nie zna. Smutne to trochę. Pozdrawiam.     Też twierdzę, że świat, w którym się wychowywałem i dorastałem, odszedł już bezpowrotnie, nawet pamięć o nim powoli zaczyna ginąć... a wydawał się skałą. Dziękuję za czytanie i podzielenie się refleksją.  Pozdrawiam.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No tak - zapomniałem.  Dziś z dalszą rodziną widzimy się z okazji ślubu (rzadziej) ale na pogrzebach  obowiązkowo się spotykamy - nie domyśliłem się.  Załączam wyrazy współczucia (ale jak obserwuję grono 80+  to nie wiem co myśleć- czy tam nie jest lepiej?)
    • Witam - ciekawie piszesz - podoba się -                                                                          Pzdr.
    • Witam - podoba się moment z flanelową koszulą - reszta też na tak -                                                                                                                          Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...