violetta Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @ais to, że u mnie susza, to nie oznacza nie mam ochoty :)
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może napij się wody... Woda dobra i na suszę i na ochotę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ais Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))))))))))
violetta Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @ais uwielbiam Cię dzieciaku, jesteś taka słodka:) 1
Antoine W Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @ais ;) Kociszew (koci szef = Lew) wieś woj. łódzkie 1
violetta Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Antoine W kocimiętek :) jesteśmy pięknymi poetkami, pociągają nas pyłki ;) 2
[email protected] Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2021 @ais Pamiętam będąc gówniarzami na drogowskazach przy wjeździe do mojej miejscowości - WALIM - dopisywaliśmy na końcu -Y-, strasząc niejako wjeżdżających. Uwielbiam swoją miejscowość w której się urodziłem i wychowałem, zapraszam nie będziemy - walić. Pozdrawiam Ais, piątka za pomysł. 2
ais Opublikowano 4 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Grzegorzu i zachęcam do zabawy :))) Serdecznie pozdrawiam! 1
Antoine W Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2021 @[email protected] Walim? tam gdzie hitlerowskie sztolnie?
[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @Antoine W Antoni właśnie tam - Rise się nazywają, ale to tylko część atrakcji. Zapraszam. Pozdrawiam.
Antoine W Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @[email protected] pięknie tam - byłem zwiedzałem, o rezydentach pilnujących tajemnic słyszałem :)
[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @Antoine W Ponoć są tacy, co wakacje wyjeżdżają do Niemiec, albo odwiedzają ich tajemniczy ludzie którzy rozmawiają w języku niemieckim. Coś tu w podziemiach jest... tylko co - nie wie nikt. może bursztynowa Komnata? 1
Antoine W Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @[email protected] może bursztynowa... ale piękne i do tego tajemnicze miejsce, wiele wiele dzieciaków, bardzo by chciało w takim miejscu mieszkać :) 1
[email protected] Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @Antoine W Powiedz dlaczego dzieciaków, dorośli z równin też by się tutaj zasiedzieli, piękne Jezioro Bystrzyckie, a przy nim olbrzymi zamek na skale, trasy narciarskie, szlaki turystyczne, rajdy samochodowe na serpentynach, co dusza zapragnie.
Antoine W Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 @[email protected] Bo pamiętam że chciałem, szukałem wokół siebie czegoś takiego, jak Wakacje z duchami albo pan Samochodzik :) Tomek na dzikim zachodzie... a tu szkoła i "gupi" koledzy ;) a na wakacje nad morze :( Mazury albo góry... I zgoda - dorośli też. To byłoby dużo bardziej ekscytujące, jak bym teraz zamiast "tu", kupił działkę czy zamieszkał w Walimiu, czy Książu (pewnie że bym chciał, bo i ładniej niż "tu" i jeszcze historia tego miejsca) ale już mnie tak przygoda nie porywa... bardziej wiersze...
JWFA Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Swędzieniejewice Niedośpielin Szkarada Konowały Nędza 1
ais Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te są super! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
_M_arianna_ Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) @ais Są gdzieś miasta o nazwie Marianna... - ale jeszcze tam nie byłam. Jestem, gdzie jestem. Pozdrawiam. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi