Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś umiałem tworzyć
z papieru
teraz tych listów
nie ma zbyt wielu

kiedyś składałem
miłosne wiersze
dla niej
dla niego

nie chcę
już wiecej

to mnie wypala
czuje się pusty
nie znam miłości
tak jak kapusty
której nie jadłem
piętnaście lat
teraz mam braki
normalnie
żal.

Obejrzyj film „Simply Falling - Iyeoka (Official Music Video)” w YouTube

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @FaLcorN   Czuć w tym wierszu dużo samotności. "A trzeba mi kochania" - życzę Ci, żeby to się spełniło. Szczery wiersz.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Myślę, że bardzo dużo osób potrzebuje kochania.  Serdecznie pozdrawiam. :)    
    • @Berenika97 Dziękuję za małżonkę  ... bez żony ani rusz    ona  uaktualnienia  oprogramowanie    aby mąż się  nie zgubił  gdy na chwilę  sam zostanie  ... Pozdrawiam serdecznie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Miłego popołudnia 
    • @wiedźma   Twój wiersz emanuje niesamowitym ciepłem i zrozumieniem. Przechodzisz od metafory dziur w swetrze do brutalnie szczerej rzeczywistości. Bardzo podoba mi się fragment o byciu "ledwo zgiętym, a nie złamanym". Można być poturbowanym przez życie, iść wolniej, ale wciąż iść dalej. Pokazujesz słabość nie jako porażkę, ale jako element bycia ludzkim i żywym. Masz niezwykły dar opisywania trudnych emocji w prosty, nienachalny sposób. 
    • @wiedźma ... i wiedzę ogromną o przyrodzie mają bo czasami po chomikach zostają  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego popołudnia 
    • na pustej ulicy deszczowe miasto spływa w przestrzeni iluzji w smugach zmierzchu ciemność błądzi między oknami ludzka twarz brzmi znajomo szczególnie na psim spacerze   przemoczone tramwaje wiszą na ostatniej pętli mijamy się suchą stopą wezbrane niebo dryfuje między piorunami
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...