Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

– Doktorze, pani o imieniu robota przyszła na wizytę.

– Znowu! To już trzecia wizyta w tym tygodniu! Dobra, niech wejdzie.

~

– Witam pani L321, proszę usiąść i powiedzieć, co się stało tym razem?

– Jestem obserwowana…

– Już to pani mówiła, ale konkretnie: kto panią obserwuje?

– Oni…

– Litości pani L321! Jacy oni?!

– Kosmici…

– Widzi pani zielone ludziki?

– Oni nie są tacy zieloni, bo dobrze znają się na swojej robocie! Gdzie nie spojrzę patrzą na mnie i śmieją się!

– Ale tutaj ich nie ma. Proszę się uspokoić i napić świeżo zaparzonej kawy.

– Aaaaa! W tej kawie jest gęba!

– Siostro!

– Tak bracie?

– Kaftan dla pani robot!

____

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Edytowane przez ais (wyświetl historię edycji)
  • ais zmienił(a) tytuł na Ratunku, wszystko na mnie patrzy!

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Natuskaa - @Sylwester_Lasota - @Leszczym - @Andrzej P. Zajączkowski @Roma - @Rafael Marius - dziękuje serdecznie - 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - miło że zobaczyłaś w tym wierszu tatusia - cieszę się -                                                                                                       Pzdr.serdecznie. Witam - cieszy mnie że się podoba - dziękuje -                                                                                       Pzdr. Witam - dziękuje za przeczytanie - pisząc wiersz staram się by był  czytelny               i zrozumiały by nie nudził -                                                                 Pzdr.uśmiechem.
    • @Deonix_  Ojej, Deoni, jak ładnie :) Szkoda tego co napisałaś na komentarz, z powodzeniem mogłaś wstawić go jako oddzielny wiersz, bardzo dziękuję.

• nie wiem co z tym fantem zrobić  kocham tradycję ale praca...  właśnie opracowałem  system nauki bez szkoły   tyle ona zabiera czasu dzieciom   w szkole powinny być  tylko kółka zainteresowań  według potrzeb uczniów  wracając do tematu    mój system jest bardzo prosty  wiedza w komputerze telefonie  odpowiednio usystematyzowana  przez zwykłe łącze i popularny np.pulsometr po synchronizacji opatrzonej hasłami  łączy się z systemem nerwowym człowieka  przez wszczepiony micro chip  matematyka fizyka języki obce  nie jest już problem  wgranie wiedzy zajmuje tyle  co oglądnięcie filmiku na YouTube  na razie testuję to  z moim kotem i na sobie  oboje widzimy cudowne efekty  jest to ciekawe głównie dla  nie lubiących nauki  albo... chciałbyś zostać prawnikiem  trwa to chwilę i kodeksy są w głowie  ale to tylko wiedza  bez papierów to dopiero po rejestracji systemu    informuję was o tym jeszcze nieoficjalnie  nie robię tajemnicy  pracują nad tym i inni... Miłego Miłego  2.2025 andrew  Sobota, już weekend   
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...