Somalija Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) był najlepszym przyjacielem został moim mężem wróg mózg ofiary i dwie twarze zero-jedynkowy świat na wylotkach krótkie chwile przeciwzapalne odrabiałam lekcje i zrobiło się późno przyjdź założę tylko mały srebrny pierścionek pod wzrokiem jaśniejąc w dreszczach nabrzmieję całe to życie po nic rozsypię włosy na plecach senegalska noc nie zaręczaj Edytowane 31 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6
Tomasz Kucina Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Oj świetne! Dozbrajasz wiersz w te aspekty konkludywne. Gdzie ponad tym wrażeniem niemal wotywnym unosi się duch świadomej kobiety - uzbrojonej w środki zaradcze... i Siłę. Super! Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Somalija Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 @Tomasz Kucina ale masz stajla w komentarzach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Za świadomą kobietę, łap buziaka , oczywiście w czółko, ponieważ nasz tyle fanek, że nie chcę być wyrzucona z forum . Dziękuję, że wpadłeś bo, tu u mnie pod wierszem jak w grobowcu . 1
huzarc Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 @Somalija Tak to bywa, że się sypia z wrogiem. Wrogiem, który kapituluje, wobec kobiety:) Pozdrawiam 1
Tomasz Kucina Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dyskutujemy sobie wspólnie o poezji. I u mnie i u innych. Zaliż też byłaś z komentarzem pod moim wierszem? Należysz do grona komentujących Dlaczego niby ustawiasz się poza nawias dyskusji - odpowiedziałem na twój komentarz. Mnóstwo jest komentarzy i oczywiście pod różnymi tekstami na forum. Trudno mi by było nie szanować dyskutantów. Odpowiadam w miarę obiektywnie. Twój wiersz komentuje, bo uważam go za bardzo dobry. Nie jest przewrażliwiony, jest mocno biologiczny, używasz dość naturystycznych środków oddziaływania poetyckiego - dlatego tekst jest nowoczesny, jest jednocześnie patriarchalny (potrzeba bycia z mężczyzną) i matriarchalny (orzeczenie winy mężyzny). Czyli co? Mamy treść komplementarną- więc- nawet nadobowiązkową co do wymogów i właściwości do interakcji z potencjalnym czytelnikiem. A i polubień masz już sześć. U mnie często bywa ich mniej. Nie narzekaj Albo tropem --> po tytule: NIE ZADRĘCZAJ ☺ Jest ok Edytowane 31 Maja 2021 przez Tomasz Kucina (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi