Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 Wyłowiłem z tłumu zdanie, lecz nim dam odpowiedź na nie chcę zagmatwać sytuację by mieć z tego satysfakcję. Otóż kiedyś pewna mała z oporami, lecz mi dała inna zaś nie chciała dać pewnie się musiała bać. Dzisiaj sobie przypomniałem, że maturę kiedyś zdałem oraz, że mi było dane imię, bo mnie zwą Bogdanem. Także i na niwie sportu, gdy schodziłem kiedyś z kortu zatrzymałem się przy siatce by całusa dać sąsiadce. Sąsiadowi, co się boczył dałem fangę między oczy nadawałem telegramy do mej siostry i do mamy. Dałem zbić się z pantałyku żeby tobie czytelniku nim poranek jasny wstanie dać ten wierszyk na śniadanie. Dać odpowiedź przyszła pora, lecz jej nie dam, mam cykora byście czasem mi nie dali za ten wierszyk dwóch medali. Pierwszy medal szczerozłoty dany, jako dla idioty, żeby tylko zszedł ze sceny drugi srebrny dał dla weny. Wyprzedziłem te zamiary i udałem się do pary jednopłciowej, bo dwóch pań prosząc je o kartę dań Czy ją dały nie wyjawię, bo to działo się na trawie późną porą, bo z wieczora i dać każda była skora. 10
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Ależ Heńku nadawałeś, przyznaj się, że trochę brałeś? Miłej soboty, grunt to dzień zacząć od śmiechu, już na wejściu nie masz grzechu. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Brałem, ale pod rozwagę to, że zbytnią mam nadwagę a do diet nie jestem skory i już się nie mieszczę w pory. Pomyślałem może w maju dupskiem siąść na dnie ruczaju by mi woda wypłukała tę nadwyżkę mego ciała. Pogadałem, z kim potrzeba on mi radził nie jeść chleba ja mu rzekłem na wydechu chłopie chudnę, lecz ze śmiechu. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Czarny chlebek drogi Heniu, "daj" w jadłospis mój Ty leniu. Trzymaj się zdrowo, jadę na czarnym chlebie, dzisiaj się ważyłem 72,5 kg przy wzroście 188 cm. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Chleba mogę nie jeść wcale za to pączki w karnawale albo może z innej beczki chlebek be, więc jem bułeczki. Tak po ludzku bez obrazy wagę mam półtora razy większą, choć o niższym wzroście jednak proszę was nie proście bym dorównał miss szczupłości bo przy mojej otyłości niekoniecznie mnie do nieba po mym zgonie zabrać trzeba. Dla mnie piekło też jest rajem idę w kuchnię, tam się najem ile przyjmie moje brzucho bez popitki, więc na sucho. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Heńku bułki... bój się Boga, toż to jeszcze większa trwoga. Wołam, krzyczę - dieta, dieta, a kto mówi - wierszokleta. Pozdrawiam, a zrobisz jak chcesz, bez względu na to czy pijesz czy jesz. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Ależ owszem jem i piję i od tego właśnie tyję choć nielekko mi na duszy bo się umiar zawieruszył. Mogę bułek nie jeść wcale i zamienić na rogale ale skoro mam być szczery w międzyczasie jem eklery. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Henio nasz niereformowalny, bo co smaczne, tym się karmi. Ja na opak... jem co zdrowe, bo co ważne - spiritus movens. Smacznego, trafiłem chyba w porę obiadową. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Siedzę, piszę sprawozdanie bo nim nocka mnie zastanie muszę skończyć je w całości by poprawić nieścisłości. Zjadłem owszem talerz zupki krem z podgrzybków a w nim chrupki a że było mi za mało wic dokładkę się dostało. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Powalcz trochę z tym "za mało", chudsze będzie wtedy ciało. I wilk syty... owca cała, żona będzie mniej Ci grzmiała. Smacznego, jakby co? 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Musiałbym gdzieś na pustyni gdzie koczują Beduini żyć bez wody i bez chleba - lecz czy tego mi potrzeba? Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Kup marchewkę czy buraczki sztandar diety na nich zatknij, seler, pora, nać pietruszki... rzuć te białe podłe kluski. Henio ja już po tych witaminach, brzusio mały, humor wspina. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Jutro będę jadł szczawiową bo to ponoć bardzo zdrowo a pojutrze kalafiora zieleniny dawka spora lecz po cichu z lodóweczki nocą znikną paróweczki pół Krakowskiej i serdelki dostęp jest a wybór wielki. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Od dziś kłódkę Ci zakładam powiem więcej, ze mną jadasz. Literami Cię nakarmię... sprawdzisz jakie ciężkostrawne. Musisz mieć zatem dwie lodówki, przy drugiej nie będzie żadnej kłódki. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Znam takiego skurczybyka on, co raz litery łyka dziwolągi wypije i się He Ja podpisuje. Żaden problem, gdy lodówka nie chce stanąć mi otworem skoczę sobie zjeść na miasto lub podjadę tam motorem. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec He Ja avatar bliski nie unika On delicji, przez to kołdun rośnie jak zawsze przy wiośnie. A ja He Ja po obiedzie, zjadłem frytki widzisz w biedzie, ani żony i lodówki, waga stoi - nic karkówki. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Latem też się nie oszczędza bo szyneczki on podwędza potem je podwędza żonie by je spożyć na balkonie a gdy podje to tapczanik beczka z piwem a w niej kranik złote piwko, biała pianka obok wena jak kochanka. 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Bigamista wstrętny - He Ja, już nie będę Ciebie wspierał, bo dwa w jednym to za dużo, chyba że żoneczka - różą? Będzie mniej mi gotowała, a Ty He Ja, zjesz se wała! 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @[email protected] Mi nie sprawi to różnicy czy wał będzie z polędwicy czy z karkówki lub szyneczki zjem go solo bez żoneczki. Pozdrawiam :) 1
[email protected] Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 @Henryk_Jakowiec Ależ z niego jest cholera, rymowanki zapierdziela, mnie oddechu już zabrakło, właśnie na stół dali ciasto. Smakowita roladeczka, Tobie tylko na nim świeczka. Miłego dnia, aleśmy się rozpędzili, więc niech wiedzą żeśmy byli. 1
Rekomendowane odpowiedzi