Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) możecie gryść ametysty mignięciami spadających odłamków skarmię pragnienie rozmyślam a odniesienia Hypatii w piasek z kulami kijem z góry wszystko przegrane i przed braćmi wstyd skądinąd lubię całą sobą diabeł w piecu rozpalił ciężko dochować obyczaju suche błyskawice ile we mnie Edytowane 19 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Michał_78 hmmm, poczułam, że mój umysł jest nagi, wszystko rozczytałeś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . A jeśli chodzi o Hypatię, to jej błędy, między innymi, nie stały się błędami Kopernika i mamy go w 100 najwyższej klasy odkrywców. Pozdrawiam i dziękuję za komentarz
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija Michał zrobił za nas czarną robotę a my przyszliśmy na gotowe. Pozdrawiam Ago,
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] trochę mi wstyd, muszę więcej myśleć. Rozpisał mnie, jak dziecko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam . 1
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija Na tym polega nasza rola komentatorska, ale wiesz co się mówi o takim jednostronnym wierszu? Im więcej zagadek tym lepiej, tylko zagadki w głowie piszącego a nie w wierszu. Baw się dobrze.
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) @Michał_78 dziękuję Michał, cieszę się i jest mi niezmiernie miło, że się z nim zmierzyłeś. Miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] @[email protected] masz rację Grzesiu, oby w wierszu się więcej działo, niż pod nim. Dziękuję, bawię się średnio, ale w następnym tygodniu idę na urlop, więc jeśli tylko pogoda pozwoli ... Edytowane 19 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija Czyżby Kanary albo Teneryfa?
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] ale śmieszkujesz ze mnie. Może, poprostu odpocznę w niewyszukany sposób Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Patrz na ilustrację .
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija Czyżby Śpiąca Królewna, mam pocałować?
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , raczej nie, jak śpi to przynajmniej nie gada
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija A ten mały koło Ciebie, nie pomylił posłania?
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] @[email protected] to ilustracja Agnieszki Żelewskiej, polecam książeczkę do czytania i oglądania z wnuczką, jest urocza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
[email protected] Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @Somalija Jak chcę Jej cokolwiek czytać, zaraz mi ucieka, więc co mam robić masz radę. Mam taką książeczkę Jadwigi Hockuby - wiersze, jak tylko widzi ją u mnie w rękach - ucieka do mamy.
Somalija Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 @[email protected] dla takiej wiercipiętki musisz mieć kolorową książeczkę i nie czytaj, tylko spróbuj zadawać pytania do ilustracji. O kształty, kolory, gdzie domek ?, gdzie dziewczyka?, gdzie biedronka ? itp. Ja z synkiem przerobiłam koparki, traktory i wszystkie pojazy świata. Jeśli zacznie się interakcja, to chwal za każdy odgadnięty motyw. Będzie miała poczucie sukcesu. Potem musisz wprowadzić nowe wyzwania i nowe zagadki. Jak przywyknie do książki, to spróbuj czytać, ale na początek malutko. Ja dawałam jeszcze synkowi zawsze przed czytaniem książeczki taki miękki żelkowy cukierek z nadzieniem, ponieważ kiedyś przeczytałam, że przedwojenni żydowscy nauczyciele maczali dzieciom palce w miodzie. Oczywiście tym rokującym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
[email protected] Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2021 @Somalija Ago próbowałem różnych sposobów, ale zanim wypowiedziałem pierwsze słowo... już Jej nie ma. Jakby chciała powiedzieć - Brunner nie ze mną takie num ery. Jestem zwolennikiem tezy - nic na siłę, bo to przynosi więcej szkody niż pożytku. Miłego dnia i słońca bo u mnie bezchmurnie z rana.
Somalija Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) @[email protected] jest pięknie, pamiętasz moje koleusy, patrz jak wyrosły Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam również. Edytowane 20 Maja 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
[email protected] Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2021 @Somalija Złote serce, złote ręce bo słuchają Cię naprędce. Miłego dnia u mnie zaczęło lać.
Rekomendowane odpowiedzi