Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 jesteśmy kopiuj/wklej i wiesz dobrze że w sobie mam error - dziurawy algorytm jak koń trojański się czaisz pod ścianą podstępnie wypełniasz puste sektory jedyna szansa to twardy reset wolność systemu od zbędnych dodatków żadnej pamięci nie robią z gumy a mojej już braknie - zatem się pakuj
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @Gosława Zauważyłem, Reniu, dziękóweczka. Grunt to pojemność w partycjach "życie:\" i "internety:\" ustawić w zdrowych proporcjach. Chociaż...kogo ja chcę oszukać, sam miewam z tym problemy :P
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Policja, proszę przyjechać na internety, tutaj stalkerka grasuje. Miłego dnia ;D
emwoo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serio? no weź :)))
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Pamięć to mądry twór, jak czegoś się nauczysz, czegoś innego, nieużywanego zapominasz, bo nie jest z gumy. Przy okazji nowe piekielnie ważne słowo "tyrar" (słownik podkreślił, że nie ma - ten co tyra:). Kim jesteś? Tyrarem. Gratuluję. Opatentuj. M
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Błagam, powiedz, że śmieszkujesz, ale tak naprawdę wiesz, o co chodzi z tytułem. Błagam xD
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem, nawet docent Bembenek mi kiedyś mi powiedział, że żeby zdać u niego egzamin, trzeba mieć więcej inteligencji. - To nie mam szans, ale przekażę pana docenta uwagi rodzicom, bo inteligencja jest wrodzona - odpowiedziałem.
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wygrałeś, zrobiłem z siebie idiotę xD
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros Podpowiedz z tym tytułem, bo jestem ciekawy:). A pan docent wziął indeks i wstawił mi tróję bez dalszych komentarzy. To była inżynieria procesowa, chyba lub coś podobnego.
GrumpyElf Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Jest już nawet mowa o pokoleniu copy/paste, to jest zmora myśli indywidualnej... Może kiedyś będą dni, że poznamy sposób na to jak przeczyszczać swoje zwoje pamięci i usuwać te często zawirusowane zip pliki. Nowa obelga: sam jesteś rar!
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale serio? Czy mam czuć się idiotą jeszcze bardziej? xD
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros Naprawdę nie wiem, o co chodzi. M
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisząc "jesteśmy kopiuj/wklej" miałem na myśli: jesteśmy tacy sami... ale Twoja interpretacja jest interesująca ;> Nowa obelga w kierunku instamodelek: jesteś .jpg xD @Marek.zak1 No...rozszerzenie pliku - *.rar - z programu WinRar. No bo "pakuj się", rozumiesz... jejku, im bardziej próbuję to wyjaśnić, tym bardziej dociera do mnie, jaka to paździerzowa metafora xD
Marek.zak1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 @error_erros Nie znałem tego, tak samo jak WinRar. Nie wiem, co to. Sorry. M
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra, nieważne... :P
GrumpyElf Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do korpo: excelu Ty jeden! Itp itd xD
emwoo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, że wiadomo o co chodzi :) super tytuł wymyśliłeś :)
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie teraz już nie jestem przekonany xD
Gość Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że o tym resecie systemu mówisz dosłownie ;) Dzięki!
emwoo Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yyyyy .... :(
Rekomendowane odpowiedzi