Somalija Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 nastrój wznosił byłam etiopską królową dobijałeś mnie do końca po brzaski uskrzydlona w pełni teraz na powrocie pożeram się nawet po wódce nie rozleci po lesie miłość udana bo niespełniona Dziękuję za czytanie. Z przyczyn zawodowych robię sobie przerwę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, życząc ,,sięgania mocniej i wyżej". Agnieszka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 7
Somalija Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @emwoo hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ja też. Pojawia się nowa szansa, muszę moje siły twórcze zewrzeć w szyku i trochę inaczej skierować . 1
Tomasz Kucina Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 Alegoria. Symbolizm. Naturyzm. Odwołania. MEGA! SUPER! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pzdr. Aga
emwoo Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Somalija powodzonka zatem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Dag to ja dziękuję, za wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Tomasz Kucina dziękuję , 1
Somalija Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 @Jo Shakti Dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
GrumpyElf Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka wciąż może być idealizowana i nie rozbija się o próg codzienności, więc - udana Ago, powodzenia i nie każ zbyt długo na siebie czekać. 1
Rekomendowane odpowiedzi