Ten utwór został doceniony przez użytkowników. kowal Opublikowano 10 Maja 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Ciężko ją skupić w myśli soczewce, rozprasza się wśród drobnych zachwytów. Chciałbym ją zwracać na to, co piękne, zamiast do starych spraw znowu przykuć. Podzielna jest, lecz mnoży problemy. Przyciąga zbyt wiele ciężkich spraw. Zbieram ją, wierząc, że to coś zmieni i poświęcę całą, gdy nadejdzie czas. Czasem też pragnę chociaż na moment siebie i spokój znaleźć w jej centrum, lecz nagle odwraca się w drugą stronę i nie przywiązana umyka wśród szeptów. Za szybko się kończy, gdy jest potrzebna. Choć ją wytężasz, to milknie głucho. A co jeśli przyjdzie się Wam pożegnać na zawsze i ujdzie jej to na sucho? 10
OloBolo Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @kowal podoba mi się, przypomina mi trochę styl Ramazzottiego
kowal Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @OloBolo@Gosławadzięki! pozdrawiam!
zyzy52 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 @kowal Moją uwagę ten wiersz przyciągnął. Pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2021 Ciekawy i oryginalny wiersz, a o tej uwadze, jako o podmiocie nigdy nie myślałem. Pozdrawiam
GrumpyElf Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 @kowal Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jej na pewno ujdzie to na sucho, gorzej z nami. Bardzo fajny wiersz, o temacie mi bliskim. Jak znajdziesz metodę, to daj znać. 1
corival Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 @kowal Jakoś tak o syzyfowej pracy w tej kwestii mi się pomyślało ;) Niemniej temat interesujący :)
kowal Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2021 Dziękuję wszystkim komentującym za tą chwilę poświęconej uwagi ;) Tak mnie naszło na taki temat, bo coraz trudniej (przynajmniej mi) bronić się przed nawałem powiadomień i rozproszeń. Także tego, wracam do pracy :)
Rekomendowane odpowiedzi