OloBolo Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Wiem, że ten temat był już poruszany, ale niestety nie mogę go odnaleźć. ...a gdyby tak, w Warsztatach ... i innych tematach :) można byłoby zamieszczać, tak jak w wierszach/tekstach Gotowych tylko jeden wiersz/ tekst raz dziennie. Moim zdaniem wyszłoby to Portalowi i autorom na lepsze. Zdaję sobie sprawę z tego, że są tu poeci, których wena nie opuszcza ani na sekundę, jak babcię Bronię kocham-zazdroszczę im tego, ale są tu też inni, nie mniej ciekawi autorzy których chciałbym czasami poczytać, niestety trudno ich odnaleźć przez Wieszcza, który co chwilę wieszczy. Edytowane 7 Maja 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 2
OloBolo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie no Wojciech...bez przesady 2
OloBolo Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Wojciech skoro tak to sorry, nie zamieszczałem w Warsztatach. czasami tylko raz na jakiś czas w innych działach. 2
Mateusz Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Zmiany w warsztacie zostały wprowadzone raptem kilkanaście tygodni temu, nie ma co się oburzać, jeśli kolega @OloBolo nie odnotował. Limity są w każdym z działów poza palindromami. 3
Rekomendowane odpowiedzi