Mayerling Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 Chociaż trochę już przerzedzone I siwizną na skroniach upstrzone Lubię moje włosy! Przydają mi wiernie powagi wieku Tak ważnej w mężczyźnie – w człowieku Dlatego lubię moje włosy! Coraz mniej ich na głowie Co rusz ktoś mi to powie Lecz ja lubię moje włosy! Znaczą szlak mój przebyty Jak niebiańskie meteoryty Za to lubię moje włosy! I gdy ogolę ich resztki do zera Za kilka lat lub nawet teraz Nadal będę lubił moje włosy! 4
Gość Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Mayerling Sympatyczny wiersz. Nie koniecznie wprost o włosach - doskonale sprawdza się jako o samoakceptacji w ogóle :)
Mayerling Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @error_erros Dzięki! W coś takiego celowałem :)
Annuszka Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) To takie ważne, by potrafić lubić w sobie coś, a najlepiej wszystko... Edytowane 7 Maja 2021 przez Annuszka interpunkcja (wyświetl historię edycji)
Mayerling Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @Annuszka W pełni się zgadzam
Rekomendowane odpowiedzi