[email protected] Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Anna_Sendor Anno ciekawy jestem tylko jednego czy dowiem się kiedykolwiek, jaki to jest wiersz - wolny, biały, sylabiczny, toniczny itp. Zapytałem - odpowiedzi brak. Pozdrawiam Aniu. 1
Anna_Sendor Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @error_erros Drogi Panie, słowa: " że piszę "wiersze" a nie "poezję" to już sobie Pan sam dopowiedział:):):). Autorowi to nie przyszło do głowy i nic takiego nie miał na myśli:). Poza tym dla poezji dość typowe jest to, że przejawia się w wierszach. Czy ja coś mylę?:):):) Pozdrowienia i udanego wieczoru. Wracam do roboty. 2
[email protected] Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Wojciech Wojtku jest to normalna dyskusja, skoro pytam o coś to spodziewam się odpowiedzi, skoro odpowiedzi nie ma, na czym prawdopodobnie by się skończyło, pomówienia o budowanie własnego ego - uważasz że to jest fer? Pozdrawiam i faktycznie skupmy się na pisaniu wierszy bo do tego jest ten portal. 3
Gość Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 (edytowane) @[email protected] Mój wiersz. Błagam Cię, skończ. Nie mam zamiaru ani potrzeby niczego Ci udowadniać. Edytowane 4 Maja 2021 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
Mateusz Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Drodzy Panowie @Antosiek Szyszka@Wojciech @[email protected] ostatni raz przypominam, że pod tekstem prowadzimy dyskusje wyłącznie dot. utworu. Wszelkie personalne utarczki możecie wyjaśnić sobie w prywatnych wiadomościach. Wątek został oczyszczony z dyskusji poza tematem. Utwór znajduje się w dziale "Wiersze gotowe", zastrzeżenia do stylu może zgłosić każdy, jednak debata kto jest lepszy, kto czyimś zdaniem jest poetą, a kto pisze do szuflady, to zdecydowanie dyskusje nieprzystające do jego poziomu. 2
GrumpyElf Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @error_erros To ja tak szeptem tylko napomknę, że wiersz świetnie opisuje naturę tak toksycznie intensywnych duetów, a zwrot "heroinowe ramiona" wyjątkowo przypadł mi do gustu. 2
Gość Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @GrumpyElf Dziękuję! Cieszę się, że udało mi się przekonująco opisać tę chorą sytuację. A z "heroinowych ramion" jestem bardzo zadowolony ;D
Antosiek Szyszka Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 @error_erros Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no masz pakman :/ 2
Rekomendowane odpowiedzi