Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) sąsiedzi po kątach mówią jak to jest możliwe że oni od zawsze patrzą sobie w oczy trzymają się za ręce uśmiechają się cieszy ich wszystko drzewo ptak kwiat krzykliwe dzieci my tak nie potrafimy czasem głośniej musimy zakląć dać komuś w pysk wyśmiać jego śmiałość nie widzimy świata który dobrem nam się kłania Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ale gafa - nie tak miało być - ale wróciłem na dobry tor - Teraz jest pewność o kogo chodzi - dziękuje za zwrócenie uwagi. Mio że czytasz i chwalisz - Pozdr. usmiechnięty.
Jo Shakti Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Przypadł mi do gustu twój wiersz, może dlatego, że trochę się z nim utożsamiam. Moja codzienność to gromadka "krzykliwych", przekochanych dzieci i kilkunastoletni szczęśliwy związek. Rzeczywiście bywa, że słyszę komentarze, jak oni to robią, że uśmiechnięci, zadowoleni, nie klną na swój los... dzięki i pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez Jo Shakti (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że odnalazłaś sie w tym wierszu po tej dobrej stronie - dziekuje za to i pozdr. juyż Majowo - @Jaka jest prawda - @Kot - dziękuje Majowo - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi