siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Przypominam sobie twoją twarz twoje obojętne obce - pa zawsze przywołuję koszmar ten gdy zapominam - to nie był sen 29.04.2021 r. 5
Konrad Koper Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @siachna Nawiązałaś do mojego ??
siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Konrad Koper nie, napisałam, rozstrzelilam i opublikowałam. Który Twój masz na myśli? Podaj tytuł. @Konrad Koper masz na myśli swój "Koszmar?" A to ciekawe, zupełny przypadek. 1
[email protected] Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @siachna Koszmary są nam bliskie jak dobro, najlepiej płotem się od nich odgrodź. Pozdrawiam Siachna, lubię Twoje postrzępione wersy. Jak nasze życia. 1
siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @[email protected] bardzo się cieszę, że je lubisz. Takie właśnie są moje rozmyślania - postrzępione. Chociaż bałam się używać takiej formy, myślałam, że będzie krytykowana. Chyba warto robić to, co się czuje. @siachna muszę dopisać. Takie rozerwanie wymusza spowolnienie czytania i zaakcentowanie każdego słowa z osobna. I tego mi trzeba. Lubię Twoje wiersze-dopiski. 1
[email protected] Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @siachna Choć treść ważniejsza, wartości nie zmniejsza. Kłaniam się pięknie. 1
siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @[email protected] Wierszem tak pięknie przemawiasz do mnie. Racja - treść, wartość - ważne są obie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś wydumalam 1
iwonaroma Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Bardzo fajna forma :) A koszmary... niech idą precz. 1
siachna Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @iwonaroma niech idą. Dziękuję za opinię i serduszko!
Rekomendowane odpowiedzi