Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Marlett Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) A więc.,. tak nie powinna zaczynać się mowa A więc.., kto dodał octu winnego do wina ten co winny . albo niewinny przecież ktoś powinien być winny oskarżyciel winnego poszuka A więc.. .cukru dodano w sam raz nie znajdując winnego bierze kielich kwaśnego taki właśnie powinien być smak winnego się szukać powinno Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 8
Nata_Kruk Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Marlet, świetna gierka słów.! Wybacz przestawki, na szybkiego tak poukładałam wersy. Pozdrawiam. A więc... tak nie powinna zaczynać się mowa A więc... kto dodał octu winnego do wina ten co winny albo niewinny przecież ktoś powinien być winny oskarżyciel winnego poszuka A więc... cukru dodano w sam raz nie znajdując winnego bierze kielich kwaśnego taki właśnie powinien być smak winnego się szukać powinno 2
Ilona Rutkowska Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Marlett Winny jest... zdrowy;):D Powstaje czasem przez... przypadek, powiedzmy;) Sama mam zapas, darowany, mogę się podzielić jeszcze (jakby ktoś szukał - winny czasem trudno się znajduje;)) Nie wiem czy powinnam, ale się ubawiłam (tak trochę) :) pozdrawiam IR 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Witam - mi też podoba sie owa winność - Pozdr. uśmiechem. 1
corival Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @Marlett Ech, te winne (za)pędy, świetnie się wiją wśród winnych roślin. Podobało mi się :) Pozdrawiam :) 2
Rekomendowane odpowiedzi