BPW Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Kochani to nowa zabawa która polega na znalezieniu cytatów lub wymyślanie ich. Na cytaty można oczywiście reagować. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zaczynam: "Trudności są jak góry, bo to właśnie dzięki nim możemy znaleźć się wyżej" 1
BPW Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2021 "Nic nie tworzy przyszłości tak jak marzenia" - Victor Hugo - 2
BPW Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 "Tak ciężko wejść pod górę za to można z niej tak łatwo spaść" - moje słowa -
ZAKARION Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Praca natychmiastowa, nawet zła, jest warta więcej, niż marzycielstwo". Charles Baudelaire
BPW Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2021 "Ale marzenia nie spełniają się od tak. W tym cała ich magia. Że są wyczekane" - Martyna Wojciechowska -
BPW Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2021 "Ciemność jest jak światło, prędzej czy później Cię oślepi" - moje słowa - 1
Gizel-la Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2021 "Pracuj ciężko w ciszy, niech efekty robią hałas" (autor nieznany) 1
BPW Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2021 "Nadzieja, to właśnie dzięki niej idziemy dalej." - moje słowa - "Nadzieja to pierwszy krok do marzeń." - moje słowa - "Fałszywa nadzieja dodaje fałszywej otuchy." - Gene Brewer - "Największa strata to strata nadziei." - moje słowa - "Największe złodziejstwo to okraść kogoś z nadziei." - Kamila Kampa - 1
BPW Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2021 "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy." - Sokrates - "Weź tyle, ile potrzebujesz, daj tyle, ile możesz." - Sokrates - "Sumienie dąży do dobra, wystarczy go posłuchać." - Sokrates - "Nigdy nie zestarzeje się serce, które kocha." - Sokrates - "Cóż komu z tego, że zjadł wszystkie rozumy, jeżeli nie ma własnego?" - Sokrates - "Silne umysły rozmawiają o pomysłach i ideach, przeciętne o wydarzeniach, a słabe o innych ludziach." - Sokrates - 3
Gizel-la Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2021 "Nie ma rzeczy niemożliwych, jedynie ograniczenia naszego umysłu określają je jako nieosiągalne." Marc Levy 1
Gizel-la Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) "Jeśli każdy dzień przeznaczysz na walkę z własnymi słabościami, bez względu na efekt i tak będziesz na wygranej pozycji" (własne) Edytowane 12 Czerwca 2021 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji) 1
Gizel-la Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 "W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie… Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Vivian Green 3
BPW Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 "Nie pozwól nikomu by gasił Twój blask tylko dlatego, że razi go w oczy." - autor nieznany - 2
ais Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 Media społecznościowe sprawiły, że czujesz się zbyt komfortowo z lekceważeniem ludzi, bo nie dostaniesz za to ciosów w twarz. -Mike Tyson- 3
M_arianne Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 Bądź ponad to... (kto powiedział, to powiedział) 2
Gizel-la Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 w życiu są albo wymówki, albo nawyki (zasłyszane) 2
BPW Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2021 "Diabeł kusi, ale udusi" - wymyślone - 1
M_arianne Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Życie, to ciekawa gra; czar prysnął - moc osiadła. (dziś - z autopsji) Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Mari_anna_ (wyświetl historię edycji) 2
Gizel-la Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2021 jeśli ogarnia cię dziś wybitna niechęć do koszenia trawy - zobacz, ile skosił już SĄSIAD (własne) 2
M_arianne Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) "Jeśli dzisiaj jest bardzo źle, to jutro może być tylko lepiej" (zasłyszane) "Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej" Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 2
Rekomendowane odpowiedzi