MattSailor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Najbardziej na wiosnę Lubię robaki Beztroskie są to głuptasy Nic tak radośnie nie brudzi mi szyby Jak motyl lub jak gąsiewica pulchna Wesołość ich bezmyślności to absurdalny jest upór wiosny Nikt tak radości nie niesie po świecie jak kolorowa gromada pokrak 1
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @MattSailor A dla mnie każdy robaczek to tajemnica i cud życia nawet te brudzące szyby i pulchna gąsienica i żadne z nich pokraki a walczące o istnienie życie robaczki, motyle i nawet pulchne gąsienice :) gąsiewice... ? ;))) Miłego dnia ;)
MattSailor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @Vanilla Moje dzieci mówią "gąsiewice" bardzo to lubię, nie mogłem się powstrzymać. Miłego!
corival Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @MattSailor Walka o przetrwanie to ciężka praca. Z ich punktu widzenia zapewne to nas jest zbyt dużo, a zwłaszcza ryczących potworów z wielkimi plaskatymi szybami, które brudzą ginące pokolenia ;) Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi