Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Miłość do samodzielnego montażu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

@Gosława I co ja mam w tej sytuacji powiedzieć? Że się cieszę? Mam podziękować? Kurde, napisałaś niby-satysfakcjonujący komentarz, z którym człowiek nie wie, co zrobić!

@GrumpyElf Chyba każda para u swoich początków "poważnego" związku dostaje zewsząd eksperckie porady i gotowe wskazówki, jak ten związek budować. Oczywiście większość to są bzdury i para słusznie buduje się "po swojemu". A potem z tego samego "zewsząd" słyszy "a nie mówiłem/am?". I do kogo należy mieć pretensję o to, że się nie układa? Do samych siebie, czy do owych doradców?

@Stracony Może właśnie nie prowizorka, a dokręcanie konkretnych śrubek z pełną świadomością i zaangażowaniem, a odpuszczenie tych ewidentnie zbędnych ;> Czasem warto i nawiercić tu i ówdzie swoją "autorską" dziurkę na śrubkę, a fabryczne zignorować ;>

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czy da się coś robić w miłości z pełną świadomością,kiedy jej tam nie ma? Miałem znajomego. O technice piłki nożnej wiedział wszystko.Nawet swego czasu był pewien ,że wiedząc tyle co on szybko zostanie Lewandowskim. Większego "kaleki" na boisku nie widziałem. Z miłością jest podobnie.