Iwa-Iwa Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Buty Dzisiaj buty nakładam Idę do krainy marzeń Moja droga jest czysta Czas pokaże dokąd mnie zaprowadzi W moim świecie tylko miłość gości W moim świecie nie ma zazdrości Nie ma szarych dni Skowronek śpiewa ludzkim głosem Tęcza jest złota, księżyc różowy Trawa po staremu zielona Niebo błękitne... Zapraszam cię do mojego świata Gdzie wszyscy się szanujemy Wyciągamy do siebie pomocną dłoń Ale ty też musisz w tym świecie oddać swoje serce Iwa 4
corival Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Iwa-Iwa To piękny świat i tak czytając stwierdzam, że po części w nim jestem. Dziękuję jednak za zaproszenie i pozdrawiam :)
Stracony Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 No właśnie, jak zachować to wszystko o czym piszesz, gdy ktoś z butami włazi? Myślę,że cały czas się nie da,ale ciągle od nowa zaczynać ,to już można zrobić.Pozdrawiam :)
Iwa-Iwa Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Dzięki Waszym słowom czuję że moje pisanie ma sens kocham Was dziękuję że jesteście !!!!! @Stracony Każdy dzień zaczynam od nowa, a sen to najlepszy doradca pozdrawiam:) @corival Proszę bardzo, to ja dziękuję !!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi