stanislawa zak Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 szukałam szczęścia - spało zasuszone czterolistną koniczyną w księgach mądrości sięgnęłam po skruszone po kroplach deszczu po żebrach parasola chciałam się wspinać do nieba deszcz przestał padać bez spadochronu twardo lądowałam a co mi tam, pobuję dalej!
stanislawa zak Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 no tak, próbuję nikt czytać nie chce,pomocne słowa uleciały z de[resją przedwiosenną. pomachajcie kochani ludkowie zieloną gałązką.
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mnie się bardzo podoba, taki trochę jesienny ;) Podoba mi sie to wspinanie do nieba po żebrach parasola:) Jedyne co bym zmienila to wielokropek po "skruszone", jest niepotrzebny, bo wszystko wyjaśnia już ten poprzedni. Ogólnie lekkostrawny, a i smaczny:), pozdrawiam
stanislawa zak Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 serdelki, jak to w zwyczaj każe.cięć dokonałam no ćóz, ten smutas to wytwór chwili.zielona gałązka pomogła . choć moja jesień nie odejdzie z wiosną buzialki. dobrze że można jeszcze na kogoś liczyć .
stanislawa zak Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 no właśnie mi się też plątał dlatego wykropkowałam. ciężką mam głowę po co się plączę , ale liczyłam na pomoc. i nie zawiodłam się a może upadłam?
Rekomendowane odpowiedzi