Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 a Ty zamykasz delikatnie moje rany dławisz lęk i nie pragnę więcej wiem, że teraz znajdę wszędzie i dosięgnę nagle szczęście 8
jazzkółka Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @duszka Pięknie, zabieram w dzień...! :-) Pozdrawiam, Duszko :-) 1
corival Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 @duszka Uroczy, spokojny, pocieszający i bardzo pozytywny :) Uśmiechnęłam się :) 1
duszka Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) A przedtem moje otwarcie sie na jej dotyk. Cieszę się, że i Ty go pczułaś :) Pozdrawiam! Dziękuję, że go zabrałaś :) I serdecznie pozdrawiam! Ja teraz też - szeroko :)) Pozdrawiam! @GrumpyElf @Michał_78 @Gosława Podziękowania i pozdrowienia dla Was! :) :) :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witam - kolejny udany wiersz - lubię twoje pisanie - Pozdr. radośnie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Duszko... ten samotny przecinek jest chyba maleńkim "figielkiem" w Twojej stonowanej "mini". Nie chciałabyś przenieść "że" o wers niżej.? Treści nie ruszam, działa na wyobraźnię. U siebie, spróbowałam ze spacją po.. "lęk", też fajnie by było. Pozdrawiam. 1
duszka Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To radość dla mnie Waldemarze :) Serdecznie Cię pozdrawiam! Dziękuję Ci za życzliwe przemyslenia, Nato, wczuje się w nie :) Pozdrawiam! @Pan Ropuch @Radosław Dziekuję Wam za serca i pozdrawiam miło! :) :) 1
duszka Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Lily Hamon Miło mi :) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi