ettore Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Młody dzień staje się starym. Niebo zaczyna tracić poprzednie barwy. Słońce znika i czas biegnie coraz szybciej. Zapada zmrok i w twych ramionach ginę. Nieubłaganie czas pędzi. Słowa stają się niczym. Tylko patrząc na ciebie bać się przestaję.Czy ciebie pokochałem? Czy sam siebie pokochałem? Bo ty nie mą miłością, ty mym przyjacielem najdroższym. Tobie mogę oddać swe sekrety. Tobie mogę oddać wszystkie me sekrety. Pewnego dnia zapadnie zupełny zmrok. I ujrzę wtedy biel przygotowaną przez Boga. Nie chcę o tym teraz myśleć, bo życie mi piękne oddał. To życie poświęcę Tobie, boś ty moim obrazem - moją drogą - moim defibrylatorem. Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez korneliusz_ (wyświetl historię edycji) 2
GrumpyElf Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @korneliusz_ Życzę Ci, aby Twoje przyjaźnie trwały, a Ty żebyś zawsze odnajdywał w nich siłę. I nie bój się odkrywać kim jesteś.
ettore Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @GrumpyElf Bardzo dziękuję !!!
ettore Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Kot Pozdrawiam również!
corival Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2021 @korneliusz_ Żyjemy w dziwnych czasach, w których słowa przyjaciel i przyjaźń sprowadzono niemal do parteru. Rozsądny człowiek jednak jest w stanie odróżnić przyjaźń od "przyjaźni". Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi