Mariusz Szwonder Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) „Daria da mi za tenże tatuaż auta. Też net. A zima da i rad!” Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Mariusz Szwonder (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Mariusz Szwonder no skoro da... ;)
Mariusz Szwonder Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Vanilla A może to jedynie płonne nadzieje?
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Mariusz Szwonder ale dlaczego płonne? :) Jak obiecała... ;)))
Mariusz Szwonder Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Vanilla Coś czuję w kościach, że podmiot liryczny znacznie przecenia wartość owego tatuażu. CóŻ tenŻe tatuaŻ mógłby przedstawiać?
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 @Mariusz Szwonder ja myślę, że podmiot liryczny Daria chce tego tatuażu razem z jego właścicielem, a nawet właściciel tatuażu interesuje ją bardziej, i dlatego da... ;)
M_arianne Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) @Mariusz Szwonder A DARIA MA TATUAŻE, JEŻ AUTA. TA MA, I RADA. KAMY TATUAŻE, JEŻA U TATY MAK. TAK, A WYTATUOWALI - PILAWO - U TATY WAKAT? Edytowane 20 Września 2021 przez Marianna_ (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi