w kropki bordo Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 nadzieja zmieszana z białymi nocami i winem owocuje brakiem brak syn starego dobrostanu mówi jesteś reakcją chemiczną na słowa i gesty palmą w alejach jerozolimskich pisanką w pogańskim święcie kaktusem na dłoni jesteś na ucho wariatką zmień się pytam w królika na przykład albo kuropatwę 210330 5
beta_b Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całość fajna, osho też, ale nie wiem jak jest naprawdę. chyba trzeba popląsać i sprawdzić. super pomysł zbitki: zmień się pytam w królika. bb 1
Gość Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @w kropki bordo oczopląs :))) Tytuł ;) I rzeczywiście, patrząc na kogoś, poznając kogoś mamy z czasem wrażenie oczopląsu ;) Tak różna nam się czasami dana osoba wydaje :) A przynajmniej ja tak zrozumiałam Twój wiersz ;) Podobają mi się Twoje zagadki ;) Pozdrawiam :)
w kropki bordo Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @beta_b Dziękuję, nie wiem, co to jest naprawdę. Szczerze? Wiersz powstał pod wpływem emocji, jak każdy inny, na temat przebudzenia, oświecenia, odnowy duchowej, etc....psu na budę :)))))
w kropki bordo Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @Vanilla oczopląs....a oshopląs to zupełnie dwie różne jednostki pląsów.... dziękuję za komentarz, ale....okej odezwę się jutro. Miłego :)
beta_b Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórym osho pomaga, inni wolą dropsy. Lepiej mieć budę niż nie mieć. 1
w kropki bordo Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @beta_b ale ja go szalenie lubię, bo to łebski facet był, tylko średnio mi na jeża, kiedy ktoś bierze go na serio i wkłada w butonierkę. :)))) 1
fregamo Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 @w kropki bordo Pozdrawiam Palona
Czarek Płatak Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Ale oszo chodżi ja szię pytam no i skąd ta kuropatwa, chociaż w sumie czemu nie makolągwa
Rekomendowane odpowiedzi