Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 29 Marca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) miesiąc krzyczał za miesiącem trzasnęło jak suchy konar echo nawet boli świat się mścił sądząc czarnymi bogami wiłów koszmarem ruch białej szachownica pusta oni krążą jak planety wietrząc czasem który meteorytem draśnie zostawi rosę nad powieką mglę mogę wreszcie patrzeć zapuściłeś się w standardzie uśmiechu jej makijaż nie trzyma mogiłka odchowałam w niczym ci nie dłużę szach Edytowane 29 Marca 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 8
emwoo Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Kolejna perełka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie! 1
GrumpyElf Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @Somalija Zabieram ze sobą standard uśmiechu - cudne. 2
Nata_Kruk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest co z treści wyciągać.... ciekawie napisane. Pozdrawiam. 1
emwoo Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @Nata_Kruk Nie wydaje mi się by "ł" zostało zgubione. "Mglę" jako czasownik - opadać mgłą :) choć pewnie autorka się wypowie najlepiej ;) 1
Somalija Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @emwoo @emwoo Dziękuję, zainspirowałaś mnie tym ,,mglę", mimo że myślałam o słowie ,,mgła" to jeśli pozwolisz skradnę Ci ,,mglę". Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Lahaj jestem mile zaskoczona i dziękuję . 2
emwoo Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @Somalija Hihi Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @emwoo zawsze warto się uczyć. Chociaż widzę to w erotyku, już skradzione, to Twoje ,,mgle". Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Autorka zostawi co jej bardziej 'leży'.. :) 1
Somalija Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @Nata_Kruk cóż mogę powiedzieć, uległam... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za odwiedziny i serducho. 1
Rekomendowane odpowiedzi