Somalija Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 przenosiło rozmiarem licho pustookie rzucane odważyłam się zapomnieć podnieść z czarnej strugi mimo, że w szczelinie skalnej palona zalewana w czas skrzypiącej pełni puszczam z nim nie mogę nie potrafię 4
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Dwie pierwsze super potem Palona zalewana jakoś tak mi nie pasuje nie wiem ale to tylko ja się czepiam.
Somalija Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 @Marcin Krzysica pomyśl o skalistym wybrzeżu o załamie skanym, gdzie słońce pali, woda zalewa lub o kimś kto się zmaga nerwy go palą i łzy zalewają. Dobrego dnia, chorowałeś Marcinie, bo ja już jeden covid przeszłam. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) @Somalija naszczęście mnie to ominęło.. A propo wiersza może dało by radę dopisać wers jeszcze w tamtym miejscu żeby to przedstawic tak jak teraz to opisalas Edytowane 25 Marca 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 @Dag tej nocy przeszła już skrzypiąca pełnia, teraz już trzeba puścić soki...
Rekomendowane odpowiedzi