Natuskaa Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) no bo to proszę pani jest tak skoro ktoś przyjeżdża indywidualnie to trzeba się nim zainteresować może za mocno wyrósł dlatego jeździ w komforcie a kto wyrasta ten się rozpycha po swojemu chce błądzić u nas nie ma po swojemu trzeba stworzyć nowe normy zrobimy to po cichu kiedy pracują dotkniemy im pomajstrujemy za wycieraczką podeślemy jakiś liścik numerowany wysoko niech sięgają w zastanowienie niech wychodzą na parking niepewne tego co zastaną pokażemy im świat nieznany one tak zabawnie się burzą w myśli w mowie w słowie w rodzinie wśród znajomych w czasie posiłku podczas pracy i mają takie dziwne fundamenty co zburzone się odnawiają niech nasze malutkie owieczki już nigdy nie będą pewne czy dobrze zaparkowały Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 19 Marca 2021 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 3
Natuskaa Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słów mi zabrakło gdy zobaczyłam taki obrazek... przesada to mało powiedziane. Dzięki za wizytę . Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Tytuł mówi wszystko :) Super oryginalna narracja (narracja :) to teraz takie modne słowo :)) 1
Natuskaa Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nad tytułem myślałam najdłużej. A narracja :) hmm pofantazjowałam trochę stawiając się z drugiej strony, bo tak naprawdę nie mam pojęcia, po co ktoś siedzi i wymyśla takie karteczki i je roznosi i... Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam wieczornie :) 1
Rekomendowane odpowiedzi