Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @lena2_ Dziękuję i Pozdrawiam!
    • Miałeś pustą salę, a wybrałeś złe miejsce Chcę już stąd wyjść, powiedz mi ile jeszcze paczkomatów, zmieści się w tym małym mieście nasrane pod ścianami, jak rodzynkami w ulubionym cieście Weźcie, jak chcecie to mnie zjedźcie, śmiało A na winylach ma wygrywać na głos bella ciao   Nie umiem żyć z ludźmi i dyskutować z nimi a choć codzień budzi popęd, no to wciąż jestem virgin Inni szukają wokoł siebie winnych Kiedy to przez nich przemawia chrzęk piwny   Albo się mnie wyrzekasz, albo stoisz blisko Przestań wreszcie wsadzać te kije w mrowisko Udawać, że nic nie wiesz, po tym gdy wiedziałeś wszystko a tak w ogóle, to jest dama z gronostajem, nie z łasiczką
    • I gniadosz syka: A kysz! Soda Ingi
    • @.KOBIETA. Dobrze wiesz, że mówię o Nim i waszych... Maluchach :-) Czy można być bardziej złośliwym dla takiego "zjawiska" jak Ty?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

4 sypialnie dają duże możliwości - bez aluzji, ale w oknach żaluzje/ lub rolety. Tak poważnie: możesz mieć u mnie metę przy wyprawie na kilka dni (z oficjalnym...) w ten region.
    • @LessLove @Leszczym Podziękowania :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...