ZBYCH J.D. Opublikowano 26 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 w mojej głowie niezapominajka nagle rozkwitła
stanislawa zak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 no popatz, a moje kwitły nad Wisłą, ech wspomnienia ,pozdrawiam
tygrys_pietrek Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej by brzmialo "tak nagle rozkwitła !" powodzenia
ZBYCH J.D. Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje nad wieloma rzekami, bo moja głowa bywała jest, więc moje haiku jest z pewnością lepsze, hehe, pozdro:)
ZBYCH J.D. Opublikowano 27 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej by brzmialo "tak nagle rozkwitła !" powodzenia zgadzam się, faktycznie byłoby lepiej, w pierwszej wersji brzmiało trochę inaczej, ale tekst zgubił się i właśnie chciałem go odtworzyc, polecam inne moje haiku i liczę na podobne podpowiedzi, Wielkie Dzięki, zbych
Rekomendowane odpowiedzi