BPW Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Gra polega na tym aby pisać wyraz kończący się na literę poprzedniego napisanego wyrazu. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. np. 1 osoba chmura 2 osoba Aleksandra Mam nadzieje że wam się gra spodoba tak jak "Gra w skojarzenia". Pozdrawiam gorąco. BPW Zapomniałem dodać początkujące słowo. Słowo to poezja Nadal mi wstyd. Edytowane 15 Marca 2021 przez BPW (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (kończący czy zaczynający się na ostatnią literę poprzedniego wyrazu?)
BPW Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Masz rację to zły przykład więc podam następny: 1 osoba Samochód 2 osoba Dora itd. Pozdrawiam i dziękuję za uwagę @iwonaroma Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Czyli... zaczynamy od poezja? :) Atrakcyjna
Magdalena Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 niańczy ps. Dodam od siebie, że może następne słowa niech tworzą opowieść.
Magdalena Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) ignorując Edytowane 17 Marca 2021 przez Magdalena literówka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi