OloBolo Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 (edytowane) ŻYCIEM MOJE (balonik) Życie moje od świąt do świąt od Sylwestra do Sylwestra uwielbiam witać Nowy Rok alkohole tańce fiesta W piaskownicy za jakiś czas wnuk zacznie romans z rudą piegowatą koleżanką-znaczy wnuczką mojej miłości z przedszkola Agatą Łezka w oku zakręci się siwe włosy nie chronią od głupot chciałbym tak jak on zamki z piasku i nóżkami tupot Na rowerku pojechać w dal z ojcem którego już nie mam znów usłyszeć matki śmiech i pod nosem wierszyk ten śpiewać "Baloniku mój malutki, rośnij duży, okrąglutki. Balon rośnie, że aż strach, przebrał miarę-no i trach!" Edytowane 12 Marca 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 5
Gość Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @OloBolo Ciekawie ujęte. Czuję gorycz, ale jakąś taką pogodną. Dziwnie się czuję ze swoimi emocjami po przeczytaniu tego wiersza ;P
Marek.zak1 Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Dobre, trafia wprost do emocji, a dlaczego, po co i jak to nieistotne, bo sztuka tak ma. Pozdrawiam 1
OloBolo Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 @Matt come back to ja dziękuję że Ci się podoba @error_erros dziękuję ślicznie , na wierszach to ja się nie znam , ale wydaje mi się , że powinny wywoływać emocje , inaczej ta cała nasza pisanina jest psu na budę . Pozdrawiam. @Marek.zak1 dzięki. Pozdrawiam również .
violetta Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 tęskni się za małymi nóżkami:) 1
Rekomendowane odpowiedzi