w kropki bordo Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) dlaczego płaczesz dziewczynko pyta chór starców spotkaną w parku antygonę nie jestem chórze starców dziewczynką kurwa zrzuca sukienkę owacje na stojąco siostra po piątym browarze mówi że tak że owszem że może jutro ale niekoniecznie ciała puchną od testosteronu chór starców czmycha po angielsku napiszę kiedyś o tym deszczu co tnie jak siekiera ale nie teraz wypierdalam do nowego jorku 210311 Edytowane 11 Marca 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 4
jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Ostatnio o tym "wypierdalaniu" dość głośno :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się podoba ten chór, dziewczynka i owacje. I to nic, że ciut teatralne. ;) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @w kropki bordo Międzynarodowy wiersz. Jest Grecja, jest Anglia, jest i USA - o ła 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @jan_komułzykant bo to bardzo teatralny wiersz :)))) @Justyna Adamczewska no tak, właśnie, dziękuję :))))
jan_komułzykant Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak! I z tym chórem świetny pomysł. Dlatego jestem drugi raz i zapomniałem serducha dodać, - już naprawione :) 1
w kropki bordo Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @jan_komułzykant no to dziękuję :)))))
beta_b Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Janko i Kot podkreślili walory. Mi się skojarzyło z Woody Allenem i Central Parkiem. Jego stylistyka i temat. Fajne, bb 1
w kropki bordo Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 @Kot Dzięki Kocie :)))) @beta_b Dziękuję bb, miłego :)))
huzarc Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 @w kropki bordo Wiersz przedni i styl dla niego równie odpowiedni, niepodrabialne pisanie świata od nowa i po "swojemu" w nim kłębi się, zaskakuje i uwodzi. Tyle ja;) pozdrawiam 1
w kropki bordo Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 @huzarc Dziękuję za przedni komentarz, pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi