Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Skreślę słów parę o dniu wczorajszym który raz w roku mi się przydarza bo on jedynie, jako Dzień Mężczyzn jest tylko wpisem do kalendarza. Osoba memu sercu najbliższa a dla ścisłości to własna żona nie wykonała żadnego gestu lecz jej nie winię, nie tylko ona. Dzień Mężczyzn minął tak jak i inne przygnębiające w swojej szarości płeć piękna dała, lecz dała plamę nie korzystając ze sposobności. Mogła to zrobić niewielkim kosztem bo od bukietu róż tańsza flaszka kolacja w domu przy blasku świecy po niej niewinna mała igraszka. Na koniec apel do układaczy w mym kalendarzu nie zamieszczajcie więcej Dnia Mężczyzn, nie ma potrzeby a w przyszłym roku innym go dajcie. 4
Gość Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @Henryk_Jakowiec Bo dzisiaj już kobietom coraz trudniej dostrzec mężczyzn - partnerów. Widzą już tylko mężczyzn - patriarchów ;>
Marek.zak1 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Dobre wiersz, ja generalnie jestem przeciwko, ale komercja jest za a "money talks". Pozdrawiam 1
beta_b Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Jest w tym prawda, krzyk pokoleń. Teraz my, a wy do wora.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są wyjątku, są rodzynki. Za to kocha Was dziewczynki. Pozdrawiam :) He Ja
OloBolo Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 .....hmmmmmm.......proponuję się zbuntować i 8 marca przestać celebrować , może dotrze w końcu do nich , że jesteśmy nieodzowni . 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W małżeńskim stadle jest to wskazane facet jest zawsze głową rodziny oprócz mężatek są jeszcze panny więc do was apel miłe dziewczyny zaledwie dwa dni po waszym święcie dziesiąty marzec to Dzień Mężczyzny nie zapomnijcie także i o tym czas leczy rany, zaciera blizny. Pozdrawiam :) He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszechwładny pieniądz dziś rządzi światem kanony uczuć nie są mu ważne a ja uważam pieniądz i owszem oby transakcje były poważne. Pozdrawiam :) He Ja
zyzy52 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 @Henryk_Jakowiec Nie załapałeś się widocznie na żaden z kwietnych bukiecików bo wczoraj święto obchodziło tylko czterdziestu męczenników. Nie otrzymałeś zatem kwiatów autorze wielu świetnych wierszy, bo może ktoś wyliczył właśnie, iż jesteś z nich czterdziesty pierwszy. Pozdrawiam :-) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mimo wszystko zasłużyłem na to, aby mnie widziano w Dniu Mężczyzny, choć przez chwilę jakiś sygnał o tym dano pan Bóg z szyby mnie nie stworzył mam, więc ciało i posturę i przy święcie, choć raz w roku chętnie dałbym sobie w rurę. Pozdrawiam :) He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt na umór pić nie każe szampan można pić łyczkami kiedy my faceci setę zapijamy toastami. Pozdrawiam :) He Ja Nam wpajano, będzie pięknie równouprawnienie bieży a ja nadal twierdzę - ono ciągle gdzieś odłogiem leży. Pozdrawiam :) He Ja
Rekomendowane odpowiedzi