Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Są w naszym kraju Polek miliony panny, mężatki lub rozwiedzione i są mężczyźni, którzy je mają bo ja na przykład mam własną żonę lecz są i takie, które są wolne i dumnie kroczą same przez życie więc ja dziś wszystkim, wszystkim kobietom złoże życzenia jak pozwolicie. Jako delegat płci nieco brzydszej o pozwolenie mężczyzn pytałem choć nie od wszystkich, lecz od większości na tą laurkę zgodę dostałem. Kobietę zawsze trzeba kojarzyć z pięknem, dobrocią oraz miłością oczekiwaniem na komplementy i chociaż rzadko, lecz i z zazdrością. Dzisiaj pominę te wszystkie stany i czule słówka zamknę w milczeniu by mi, ktokolwiek nie mógł zarzucić, że przedobrzyłem w jego imieniu. Dziś ósmy marzec i Święto Kobiet na, które przecież one czekają tak jak mężczyźni, chociaż wiadomo że przez rok cały to ukrywają. Nagle gejzerem uczuć wybucha rozkwita dobroć i łakną oczy i ten cudowny dzień w życiu kobiet jak żaden inny jest przeuroczy. Do tego kwiatek dany wraz z sercem w palecie uczuć słowo Kochana to tylko cząstka od tej płci brzydszej dziś wszystkim paniom z uśmiechem dana. W Dniu Święta Kobiet spełnienia najskrytszych marzeń życzy autor Szczecin - 8 marca 2021 roku P.S. Zawsze piszę na ostatnią chwilę. Dzisiaj robię wyjątek bo jutro będę miał w większości zajęty dzień dzień Jeżeli ktoś będzie chciał ten wiersz z laurką to mogę wysłać na e-maila. 9
emwoo Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
joanna53 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 dziękuję za życzenia i pozdrawiam gorąco:) 1
Marek.zak1 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Wspaniałe proaktywne podejście. Brawo ty:) 1
Somalija Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 @Henryk_Jakowiec mocno tulę naszego Mistrza i dziękuję za życzenia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za serduszko, dziękuję za czytanie i życzę by jutrzejszy dzień skończył się udanie. Pozdrawiam :) He Ja 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam biura, sekretarki no i jakoś funkcjonuję a za pozdrowienia ślicznie osobiście, sam dziękuję. Pozdrawiam :) He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brawo my! To płeć ta brzydsza czyli ogół nie solista. Pozdrawiam :) He Ja
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że sam się mistrzem nie mienię bo to by była fanfaronada lecz z ust Szlachetnej, Miłej Dziewczyny przyjąć ten tytuł raczej wypada do tego jeszcze w formie nagrody to przytulenie nadzwyczaj mocne sprawia, że słowa na wiersz przelane sprawiają radość i są owocne. Pozdrawiam :) He Ja 1
Rekomendowane odpowiedzi