Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie, po prostu takie słowa się trafiły i nic na to nie poradzę - jak ktoś użyje słowa "kicz" to będę musiał znów powtórzyć, reszta słów już nie kojarzy mi się z Wawą

Zakłądając, ze obsesja to było słowo, kontynuuję zabawę:

Szaleństwo

Edytowane przez Doomed (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @iwonaroma   wiersz krótki, ale bardzo "ostry w logice".   budujesz metaforę zmiany stanu psychicznego jak pracy na ziemi która została już wyczerpana     świetny:)    
    • @piąteprzezdziesiąte Oby ci młodzi ludzie, o których piszesz na zadane w przyszłości pytanie. Czy Polska jest suwerennym krajem? Mogli bez cienia wątpliwości odpowiedź  - tak. (bo ja mam z tym problem). A co do historycznych wątków,  cdn.   Pozdrawiam. 
    • @.KOBIETA.   niektóre spotkania nie potrzebują dotyku żeby się wydarzyć     pozdrawiam Dominiko:)  
    • @Alicja_Wysocka   pięknie to Alu ujęłaś:)   mojej wyobraźni Twoja wyobraźnia się podoba:)    
    • @Poet Ka   Poe:)     język przestaje opisywać a zaczyna się rozszczepiać w samym   sobie   i to wybijanie o którym piszesz nie jest już tylko obrazem ale sposobem pracy sensu   u mnie szczelina była jeszcze miejscem przejscia u Ciebie staje się ruchem samego zapisu który nie potrzebuje już wnętrza ani zewnętrza i to wygląda jak przesunięcie z ontologii w czystą mechanikę języka!!! ale napięcie między nami zostaje to samo tylko inaczej rozłożone w słowie     tak to widzę:)       i jeszcze -    mój tekst to intensywnosć ontologiczna -  istnieje i  się rozpada, Twoja odpowiedź to intensywność językowa -  forma może się rozbić zanim przestanie znaczyć.   zgodzimy się tutaj?????        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...