[email protected] Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Somalija Ago to znaczy jesteśmy słabymi poetami, bo gdyby było inaczej, oddalibyśmy w swoich wierszach wszystko co w nas pulsuje. Pozdrawiam, miłej niedzieli.
Somalija Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) @[email protected] wiem, że wiesz o czym piszę. Jesteśmy w tej pełnej pokory drodze (przynajmniej ja, na pewno). Dziękuję za wymianę myśli i serca pod wierszami, nawet jeśli to za piękne usta, o których Ci ktoś powiedział Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 21 Lutego 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Somalija Ago każda kobieta ma piękne usta, bo Bóg je stworzył do całowania.
Somalija Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @[email protected] hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , a myślałam że do ciągłego strofowania mężczyzn .
huzarc Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Somalija Jak się pieści pocałunkiem ust kwiat niewieści, to nie nie sączy on antymęskich opowieści zbędnym frasunkiem:)
Somalija Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @huzarc bierzesz Grzesia w obronę ? A tak sobie rozmawialiśmy, może masz rację, niegrzecznie Mistrzowi dogadywać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam wiosennie .
[email protected] Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 @Somalija Ago a to już nie jest kobieta lecz hetera, bo po co ich strofować jak z góry stoją na przegranej pozycji. 1
Rekomendowane odpowiedzi