-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez bronmus45 · Opublikowano
~~ Lata młodości przeminęły - wspomnienia po nich wciąż są żywe; teraz na nowo przeżywane I coraz bardziej przez to tkliwe ... Gdzie dziewczyny z tamtych lat - chciałoby się wyśpiewać A gdzie my ze swym wigorem??! - dzisiaj byłaby ... krewa ... Łezka w oku się zakręci, gdy wspomnisz swą młodość; zapisaną - hen - w pamięci - do której cię wiodą fotografie i postacie na nich utrwalone - sprzed pół wieku, lub też starsze ... Dziś tworzą ikonę ... Przyrównując tamte lata - siermiężne w swym bycie; z już dzisiejszym życiem młodych w technicznym kokpicie - w opowieściach do nich słanych z naszej codzienności - nie chcą wierzyć, że tak było ... zmyślamy w starości ... Lata młodości przeminęły - wspomnienia po nich wciąż są żywe; teraz na nowo przeżywane I coraz bardziej przez to tkliwe ... Słuchając dziś tej melodii z jej wokalną treścią; sprostajmy nowym wyzwaniom - one też się zmieszczą ... ~~ -
Przez Gra-Budzi-ka · Opublikowano
I tak historia zatacza koła. O Michale z Ełku uczą w szkołach: Nawadniał piaski Sahary, w Kanadzie gasił pożary, a w końcu potop prawie wywołał. -
Przez andrew · Opublikowano
@karenka ... bo ona ona nigdy nie miała ogrodu nie wie ... piękne kwiaty nie rosną na złej glebie może to problem na złej i chwasty... ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia -
Przez Poet Ka · Opublikowano
@karenka dzięki serdeczneZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Lidia Maria Concertina @LessLove bardzo Wam dziękuję -
Przez Sylwester_Lasota · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziękuję Ci bardzo Alu. Z moimi wierszyjami dla dzieci na YT stało się coś dziwnego. Kidy były na moim głównym kanale, miały nawet po kilka tysięcy wyświetleń. Gdy je oddzieliłem tworząc nowy kanał dla dzieci, te same filmiki mają po kilka do kilkudziesięciu wyświetleń. Pomijam już fakt, że liczba subskrubentów zatrzymała mi się na... 5, a na głównym też przestała rosnąć i od kilku miesięcy trzyma się prawie na tym samym poziomie (w tym czasie jeden sub mi ubyło i jeden przybył) 42 :). Czymś podpadłem algorytmom dokonujac tego rozdzielenia treści i nie jestem pewien czym. Tym bardziej się cieszę, że do mnie zaglądasz :) Pozdrawiam.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne