JaKuba Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 zwalniampierwszy raz od dawien dawnaoglądam płynny taniec koronjak wtedy gdy jesień złociła nam oczynaiwność wiodła na wybieg wyrzucała z nas wszystko co stareja mimo wszystko trzymałem Cię ukrytą w szufladzieprzed światem co chciał na własność mój czas mechanizm człowieczymoże dziś Cię wyciągnęodwinę z papierka i łapczywie przegryzęaż zęby zaskrzypiązmysły oszalejąa co jeśli zatrują mnieTwe smaki przedziwnei zrzeknę się tegona co pracowałem latami?niech deszcz zmywa niepewność gdy spaceruję w myślach przez jesienne wspomieniagdy okłamałaś mnieże termin nam upłynąłi nic po nas nie zostaniea krzyki staną się cisząmiłostki niespełnione odejdą w daljak i ja odchodzę od zmysłów patrząc w tafle spłoszoną podmuchemsmakując Ciebie po latach 4
JaKuba Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 @Gosława dziękuję bardzo za wizytę i dobre słowo :)
Somalija Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 @JaKuba przeczytałam z przyjemnością Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam.
JaKuba Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2021 @Somalija- bardzo dziękuję :)
beta_b Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przycięłam garść liter, pod swoje czytanie, nastrojowe rozmyślania, bb
JaKuba Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 @huzarc @duszka dziękuję za zostawienie śladu
Natuskaa Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2021 Od trzeciej w dół jest doskonale, szczególnie ta trzecia... można ją poczuć na sobie... przyjemnie -nieprzyjemnie... ciężko określić nawet. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi